Визначення концентрації і температури дифузійного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення концентрації і температури дифузійного соку
Определение концентрации и температуры дифузионного сока Determination of concentration and temperature of diffusive juice |
|
Creator |
Бойко, В. О.
Масліков, М. О. Прядко, М. О. Бойко, В. А. Масликов, М. А. Прядко, Н. А. Boyko, V. Maslikov, M. O. Priadko, M. |
|
Subject |
теплообміні і масообміні процеси
екстракція дифузія бурякова стружка температура екстрагент теплообменные и масообменные процессы экстракция диффузия свекловичная стружка температура экстрагент heat exchange and mass-transfer processes extraction diffusion beet shaving temperature extract |
|
Description |
Виділено чинники впливу на процес тепло-масообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. Определено факторы влияния на процесс тепло-масообмена между свекловичной стружкой и экстракционным веществом, предложено методику определения концентрации и температуры свекловичной стружки и диффузионного сока для наклонного диффузионного аппарата.The factors of influence are selected on the process of heat exchange and mass-transfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle.
|
|
Date |
2006
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку / В. О. Бойко, М. О. Масліков, М. О. Прядко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 18. - С. 86-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/577 |
|
Language |
uk_UK
|
|