Запис Детальніше

Визначення концентрації і температури дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення концентрації і температури дифузійного соку
Определение концентрации и температуры дифузионного сока
Determination of concentration and temperature of diffusive juice
 
Creator Бойко, В. О.
Масліков, М. О.
Прядко, М. О.
Бойко, В. А.
Масликов, М. А.
Прядко, Н. А.
Boyko, V.
Maslikov, M. O.
Priadko, M.
 
Subject теплообміні і масообміні процеси
екстракція
дифузія
бурякова стружка
температура
екстрагент
теплообменные и масообменные процессы
экстракция
диффузия
свекловичная стружка
температура
экстрагент
heat exchange and mass-transfer processes
extraction
diffusion
beet shaving
temperature
extract
 
Description Виділено чинники впливу на процес тепло-масообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. Определено факторы влияния на процесс тепло-масообмена между свекловичной стружкой и экстракционным веществом, предложено методику определения концентрации и температуры свекловичной стружки и диффузионного сока для наклонного диффузионного аппарата.The factors of influence are selected on the process of heat exchange and mass-transfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle.
 
Date 2006
 
Type Article
 
Identifier Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку / В. О. Бойко, М. О. Масліков, М. О. Прядко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 18. - С. 86-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/577
 
Language uk_UK