Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств
Мукомольные предприятия как фактор развития хлебопекарных предприятий Flour mills as a factor of bakeries |
|
Creator |
Дунда, С. П.
Дунда, С. П. Dunda, S. |
|
Subject |
борошномельні підприємства
мукомольные предприятия flour mills хлібопекарні підприємства хлебопекарные предприятия bakeries |
|
Description |
Розглядаються борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств.
Рассматриваются мукомольные предприятия как фактор развития хлебопекарных предприятий. Miller considers the enterprise as a factor of bakeries. |
|
Date |
2012-06-15T10:18:08Z
2012-06-15T10:18:08Z 2011 |
|
Identifier |
Дунда, С. П. Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств / С. П. Дунда // Участь молоді в розвитку економіки та суспільства України: матер. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. і мол. учен., 17 – 19 лютого 2011 р. – Київ, 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1579 |
|