Запис Детальніше

Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств
Мукомольные предприятия как фактор развития хлебопекарных предприятий
Flour mills as a factor of bakeries
 
Creator Дунда, С. П.
Дунда, С. П.
Dunda, S.
 
Subject борошномельні підприємства
мукомольные предприятия
flour mills
хлібопекарні підприємства
хлебопекарные предприятия
bakeries
 
Description Розглядаються борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств.
Рассматриваются мукомольные предприятия как фактор развития хлебопекарных предприятий.
Miller considers the enterprise as a factor of bakeries.
 
Date 2012-06-15T10:18:08Z
2012-06-15T10:18:08Z
2011
 
Identifier Дунда, С. П. Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств / С. П. Дунда // Участь молоді в розвитку економіки та суспільства України: матер. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. і мол. учен., 17 – 19 лютого 2011 р. – Київ, 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1579