Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
Гранулируйте пшеничные отруби и обогащайте их мелассой и кухонной солью Granulate siftings of wheat and enrich its molasses and salt |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Почеп, В. А. Почеп, В. А. Pochep, V. Голота, М. Голота, М. Golota, М. Осітнянко, O. М. Оситнянко, O. Н. Ositnyanko, O. |
|
Subject |
пшеничні висівки
пшеничные отруби siftings of wheat меляса кухонна сіль гранулювання мікроогранізми герметична тара зберігання меласса кухонная соль гранулирование микроорганизмы герметическая упаковка сохранение molasses salt to granulate microorganisms hermetic package preservation |
|
Description |
В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %. Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС. В статье наведена информация о пшеничных отрубях, мелассе, кухонной соли и спросе на них. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на гранулирование пшеничных отрубей. Рекомендуемая влажность смеси – 16,0…18,0 %. Количество введения мелассы – 1…3 %, кухонной соли – 0,5…1,0 %. Также было исследовано влияние мелассы и кухонной соли на процесс сохранения гранул в герметической упаковке без стадии охлаждения. Температура сохранения – 18…20 ºС. In the article was produced information about siftings of wheat, molasses, salt and its demand. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. Quantity introduction molasses – 1…3 %, salt – 0,5…1,0 %. Also it was researched influence of molasses and salt in process of preservation granules in hermetic package without cooling stage. Temperature of preservation – 18…20 ºС. |
|
Publisher |
Зерно і хліб
|
|
Date |
2012-12-17T08:29:58Z
2012-12-17T08:29:58Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю [Текст] / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп, М. Голота, O. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418 |
|
Language |
uk_UK
|
|