Запис Детальніше

Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
Гранулируйте пшеничные отруби и обогащайте их мелассой и кухонной солью
Granulate siftings of wheat and enrich its molasses and salt
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Почеп, В. А.
Почеп, В. А.
Pochep, V.
Голота, М.
Голота, М.
Golota, М.
Осітнянко, O. М.
Оситнянко, O. Н.
Ositnyanko, O.
 
Subject пшеничні висівки
пшеничные отруби
siftings of wheat
меляса
кухонна сіль
гранулювання
мікроогранізми
герметична тара
зберігання
меласса
кухонная соль
гранулирование
микроорганизмы
герметическая упаковка
сохранение
molasses
salt
to granulate
microorganisms
hermetic package
preservation
 
Description В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.
Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.
Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС. В статье наведена информация о пшеничных отрубях, мелассе, кухонной соли и спросе на них.
Исследовано влияние нетрадиционного сырья на гранулирование пшеничных отрубей. Рекомендуемая влажность смеси – 16,0…18,0 %. Количество введения мелассы – 1…3 %, кухонной соли – 0,5…1,0 %. Также было исследовано влияние мелассы и кухонной соли на процесс сохранения гранул в герметической упаковке без стадии охлаждения. Температура сохранения – 18…20 ºС. In the article was produced information about siftings of wheat, molasses, salt and its demand.
It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. Quantity introduction molasses – 1…3 %, salt – 0,5…1,0 %.
Also it was researched influence of molasses and salt in process of preservation granules in hermetic package without cooling stage.
Temperature of preservation – 18…20 ºС.
 
Publisher Зерно і хліб
 
Date 2012-12-17T08:29:58Z
2012-12-17T08:29:58Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю [Текст] / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп, М. Голота, O. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
 
Language uk_UK