Запис Детальніше

Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів
Определение оптимальных параметров процесса обжаривания грибных полуфабрикатов
Determination of optimum frying process parameters of mushrooms ready-to-cook products
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
 
Subject харчоконцентрати
грибні напівфабрикати
біологічна цінність
метод експериментально-статистичного моделювання
пищеконцентраты
грибные полуфабрикаты
биологическая ценность
метод экспериментально-статистического моделирования
food concentrates
ready-to-cook products of mushrooms
biological value
method of experimental and statistical modeling
 
Description Вивчено вплив факторів процесу обсмажування на якість готових продуктів з грибів. Встановлено кількісні залежності між параметрами та визначено їх оптимальні значення. Для математичного описання процесу використовували методологію експериментально-статистичного моделювання. Изучено влияние факторов процесса обжаривания на качество готовых продуктов из грибов. Установлены количественные зависимости между параметрами и определены их оптимальные значения.Для математического описания процесса использовали методологию экспериментально-статистического моделирования. The influence of the process of frying on the quality of mushrooms products was studied.
There were founded quantitative relationships between the parameters and determined their optimal values. For the mathematical description of the process was used experimentally methodology and statistical modeling.
 
Date 2012-12-17T07:42:35Z
2012-12-17T07:42:35Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Зінченко, І. М. Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, О. Л. Сєдих // Наукові здобутки молоді − вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів., тезиси доп. – 2011. – Частина 1. - С. 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4393
 
Language uk_UK