Запис Детальніше

Опыт и перспективы обогащения хлеба йодом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Опыт и перспективы обогащения хлеба йодом
Досвід і перспективи збагачення хліба йодом
Experience for the enrichment of bread iodine
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Герасименко, Л. О.
Герасименко, Л. О.
Gerasymenko, L.
 
Subject йодказеїн
мінерально-вітамінна суміш
збагачення
хлібобулочні вироби
йодказеин
минерально-витаминная смесь
обогащение
хлебобулочные изделия
jodcasein
minerat-vitamin mix
enrichment
bakery products
 
Description Проведен анализ опыта йодирования продуктов питания, в том числе хлебобулочных изделий. Предложен системный подход к йодированию хлеба. На основе результатов серии технологических исследований сделан вывод о перспективности использования в хлебопечении Йодказеина — термостабильного йодированного молочного белка. Разработана минерально-витаминная смесь для обогащения хлебобулочных изделий, содержащая Йодказеин, соли железа, кальция, фолиевую кислоту и селен. Проведено аналіз досвіду йодування продуктів харчування, в тому числі хлібобулочних виробів. Запропонований системний підхід до йодування хліба. На основі результатів серії технологічних досліджень зроблено висновок про перспективність використання в хлібопеченні Йодказеїну – термостабільного йодованого молочного білка. Розроблена мінерально-вітамінна суміш для збагачення хлібобулочних виробів, що містить Йодказеїн, солі заліза, кальцію, фолієву кислоту і селен. The analysis of experience ofjoding food stuffs, including bakery products is lead (carried out). The system approach to joding bread is offered. On the basis of results of a series of technological researches the conclusion about perceptivity of use in baking Jodcasein — stable joding dairy protein is made. The minerat-vitamin mix for enrichment of the bakery products, containing Jodcasein, saltsofiron, calcium, a folic acid and selenium is developed.
 
Date 2013-04-02T07:05:55Z
2013-04-02T07:05:55Z
2004
 
Identifier Антонюк, М. М. Досвід і перспективи збагачення хліба йодом / М. М. Антонюк, Л. Ю. Арсеньєва, Л. О. Герасименко // Проблеми харчування. – 2004. – № 1. – С. 35-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7163