Запис Детальніше

Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці
Перспективы создания масляной пасты функционального назначения с микронутриентами черники
Prospects for the development of functional butter paste with micronutrients of blueberries
 
Creator Рашевська, Т. О.
Яценко, О. В.
Осіпова, Л. А.
Лозовська, Т. С.
Рашевская, Т. А.
Яценко, О. В.
Осипова, Л. А.
Лозовская, Т. С.
Rashevska, T.
Yatsenko, O.
Osipova, L.
Lozovska, Т.
 
Subject масляна паста
функціональні продукти
чорниця
масляная паста
функциональные продукты
черника
butter paste
functional food
blueberry
 
Description Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. Разработано рецептуру и технологию масляной пасты с микронутриентами черники. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.
 
Date 2013-04-02T06:56:09Z
2013-04-02T06:56:09Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Яценко, О. В. Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці / Т. О. Рашевська, В. О. Яценко, Л. А. Осіпова, Т. С. Лозовська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція. - 2013. - С. 81-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7156
 
Language uk_UK