Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці
Перспективы создания масляной пасты функционального назначения с микронутриентами черники Prospects for the development of functional butter paste with micronutrients of blueberries |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Яценко, О. В. Осіпова, Л. А. Лозовська, Т. С. Рашевская, Т. А. Яценко, О. В. Осипова, Л. А. Лозовская, Т. С. Rashevska, T. Yatsenko, O. Osipova, L. Lozovska, Т. |
|
Subject |
масляна паста
функціональні продукти чорниця масляная паста функциональные продукты черника butter paste functional food blueberry |
|
Description |
Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. Разработано рецептуру и технологию масляной пасты с микронутриентами черники. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.
|
|
Date |
2013-04-02T06:56:09Z
2013-04-02T06:56:09Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Яценко, О. В. Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці / Т. О. Рашевська, В. О. Яценко, Л. А. Осіпова, Т. С. Лозовська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція. - 2013. - С. 81-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7156 |
|
Language |
uk_UK
|
|