Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)
Кремово-сбивные конфеты с комбинированным корпусом "Мулаточка" (Декларационный патент на полезную модель № 11670) Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" (Patent for useful model № 11670) |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
желатин
каррагенан кремово–збивні цукерки цукрово–патоковий сироп тригліцерид желатин каррагенан кремово-сбивные конфеты сахаро-паточный сироп триглицерид gelatin сarrageenan whipped cream and candy sugar-syrup triglyceride |
|
Description |
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Мулаточка”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка”, які містять глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, рослинний жир, кислоту лимонну, спирт, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної структури використовується желатин та каррагенан, поверхнево –активна речовина, сироватка та какао – порошок. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру кремово-сбивных конфет с комбинированным корпусом "Мулаточка". Кремово-сбивные конфеты с комбинированным корпусом "Мулаточка", содержащие глазурь, сахар-песок, патоку, сгущенное молоко, растительный жир, кислоту лимонную, спирт, которые отличаются тем, что в качестве основных структурообразователей кремово-сбивной структуры используется желатин и каррагенан, поверхностно-активное вещество, сыворотка и какао – порошок. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Mulatochka." Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" containing icing, sugar, syrup, condensed milk, vegetable fat, citric acid, alcohol, other than the fact that as a basic structure-creamy churned structure used gelatin and сarrageenan, surfactant, whey and cocoa – powder.
|
|
Date |
2013-04-02T07:03:32Z
2013-04-02T07:03:32Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. № 11670 Україна МПК A23G 3/00. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А.М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503782, заявл. 20.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7160 |
|
Language |
uk_UK
|
|