Запис Детальніше

Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)
Кремово-сбивные конфеты с комбинированным корпусом "Мулаточка" (Декларационный патент на полезную модель № 11670)
Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" (Patent for useful model № 11670)
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
 
Subject желатин
каррагенан
кремово–збивні цукерки
цукрово–патоковий сироп
тригліцерид
желатин
каррагенан
кремово-сбивные конфеты
сахаро-паточный сироп
триглицерид
gelatin
сarrageenan
whipped cream and candy
sugar-syrup
triglyceride
 
Description Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Мулаточка”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка”, які містять глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, рослинний жир, кислоту лимонну, спирт, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної структури використовується желатин та каррагенан, поверхнево –активна речовина, сироватка та какао – порошок. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру кремово-сбивных конфет с комбинированным корпусом "Мулаточка". Кремово-сбивные конфеты с комбинированным корпусом "Мулаточка", содержащие глазурь, сахар-песок, патоку, сгущенное молоко, растительный жир, кислоту лимонную, спирт, которые отличаются тем, что в качестве основных структурообразователей кремово-сбивной структуры используется желатин и каррагенан, поверхностно-активное вещество, сыворотка и какао – порошок. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Mulatochka." Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" containing icing, sugar, syrup, condensed milk, vegetable fat, citric acid, alcohol, other than the fact that as a basic structure-creamy churned structure used gelatin and сarrageenan, surfactant, whey and cocoa – powder.
 
Date 2013-04-02T07:03:32Z
2013-04-02T07:03:32Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Пат. № 11670 Україна МПК A23G 3/00. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А.М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503782, заявл. 20.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7160
 
Language uk_UK