Запис Детальніше

Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)
Способ производства комбинированных кремово–сбивных конфет (Декларационный патент на полезную модель № 11651)
Method of manufacturing combined cream–whipped sweets (Patent for useful model № 11651)
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
 
Subject желатин
каррагенан
кремово–збивні цукерки
цукрово–патоковий сироп
тригліцерид
желатин
каррагенан
кремово-сбивные конфеты
сахаро-паточный сироп
триглицерид
gelatin
сarrageenan
whipped cream and candy
sugar-syrup
triglyceride
 
Description Патент на корисну модель. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок, що включає приготування цукеркової кремово – збивної молочної маси для оболонки з додаванням суміші гідроколоїдів тваринного та рослинного походження та начинки, який відрізняється тим, що додатково в кремово-збивну молочну масу для оболонки вводять поверхнево-активну речовину, в якості гідроколоїдів використовують поєднання желатину та карагенану в співвідношенні – 3:1, а для начинки використовують кремово - збивну цукеркову масу на основі рослинного жиру, згущеного молока та поверхнево-активних речовин, формування здійснюється на шнековому ко – екструдері. Патент на полезную модель. Способ производства комбинированных кремово – сбивных конфет, включает приготовление конфетной кремово – сбивной молочной массы для оболочки с добавлением смеси гидроколлоидов животного и растительного происхождения и начинки, который отличается тем, что дополнительно в кремово-сбивную молочную массу для оболочки вводят поверхностно-активное вещество, в качестве гидроколлоидов используют сочетание желатина и каррагинана в соотношении - 3:1, а для начинки используют кремово - сбивную конфетную массу на основе растительного жира, сгущенного молока и поверхностно-активных веществ, формирование осуществляется на шнековом ко – екстудере. Utility model patent. Method of manufacturing combined cream - whipped candy, including candy cooking cream - churned milk supply for the shell with the addition of a mixture of hydrocolloids of plant and animal origin and toppings, wherein further in cream-dairy whipped mass for shell injected surfactant, as hydrocolloids use a combination of gelatin and carrageenan in the ratio - 3:1, and used for filling cream - whipped candy to a lot of vegetable fat, condensed milk and surfactants, the formation is to screw co - ekstuderi.
 
Date 2013-04-02T07:05:09Z
2013-04-02T07:05:09Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Пат. № 11651 Україна МПК A23G 3/00. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А.М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503488, заявл. 13.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7162
 
Language uk_UK