Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)
Способ производства комбинированных кремово–сбивных конфет (Декларационный патент на полезную модель № 11651) Method of manufacturing combined cream–whipped sweets (Patent for useful model № 11651) |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
желатин
каррагенан кремово–збивні цукерки цукрово–патоковий сироп тригліцерид желатин каррагенан кремово-сбивные конфеты сахаро-паточный сироп триглицерид gelatin сarrageenan whipped cream and candy sugar-syrup triglyceride |
|
Description |
Патент на корисну модель. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок, що включає приготування цукеркової кремово – збивної молочної маси для оболонки з додаванням суміші гідроколоїдів тваринного та рослинного походження та начинки, який відрізняється тим, що додатково в кремово-збивну молочну масу для оболонки вводять поверхнево-активну речовину, в якості гідроколоїдів використовують поєднання желатину та карагенану в співвідношенні – 3:1, а для начинки використовують кремово - збивну цукеркову масу на основі рослинного жиру, згущеного молока та поверхнево-активних речовин, формування здійснюється на шнековому ко – екструдері. Патент на полезную модель. Способ производства комбинированных кремово – сбивных конфет, включает приготовление конфетной кремово – сбивной молочной массы для оболочки с добавлением смеси гидроколлоидов животного и растительного происхождения и начинки, который отличается тем, что дополнительно в кремово-сбивную молочную массу для оболочки вводят поверхностно-активное вещество, в качестве гидроколлоидов используют сочетание желатина и каррагинана в соотношении - 3:1, а для начинки используют кремово - сбивную конфетную массу на основе растительного жира, сгущенного молока и поверхностно-активных веществ, формирование осуществляется на шнековом ко – екстудере. Utility model patent. Method of manufacturing combined cream - whipped candy, including candy cooking cream - churned milk supply for the shell with the addition of a mixture of hydrocolloids of plant and animal origin and toppings, wherein further in cream-dairy whipped mass for shell injected surfactant, as hydrocolloids use a combination of gelatin and carrageenan in the ratio - 3:1, and used for filling cream - whipped candy to a lot of vegetable fat, condensed milk and surfactants, the formation is to screw co - ekstuderi.
|
|
Date |
2013-04-02T07:05:09Z
2013-04-02T07:05:09Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. № 11651 Україна МПК A23G 3/00. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А.М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503488, заявл. 13.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7162 |
|
Language |
uk_UK
|
|