Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини
Интенсификация замешивания на основе рационализации процессов в рабочей камере тестомесильной машины Intensification mixing based rationalization of the process in the working chamber kneading machines |
|
Creator |
Доломакін, Ю. Ю.
Доломакин, Ю. Ю. Dolomakin, Y. Лісовенко, О. Т. Лісовенко, О. Т. Lisovenko, O. Стаднік, І. Я. Стадник, И. Я. Stadnyk, I. |
|
Subject |
інтенсифікація
тісто робоча камера тістомісильна машина интенсификация тесто рабочая камера тестомесильная машина intensification dough working chamber dough mixing machine |
|
Description |
Промисловість ставить перед сучасним технологічним обладнанням вимоги: забезпечити високу якість виробів на основі раціоналізації процесу в робочій камері; зменшення витрати енергії; конструктивне удосконалення окремих вузлів і всієї машини; придатність машини для дистанційного керування і автоматизованого управління процесами. В конкретному випадку для розробки нової тістомісильної машини задовольнити ці вимоги можна на базі використання сучасної теорії тістомісильних машин та трьох стадійної моделі замішування. Промышленность ставит перед современным технологическим оборудованием требования: обеспечить высокое качество изделий на основе рационализации процесса в рабочей камере, уменьшение расхода энергии; конструктивное усовершенствование отдельных узлов и всей машины; пригодность машины для дистанционного управления и автоматизированного управления процессами. В конкретном случае для разработки новой тестомесильной машины удовлетворить эти требования можно на базе использования современной теории тестомесильных машин и трех стадийного модели затворения. Industry confronts modern technological equipment requirements: to provide high quality products based on the rationalization process in the chamber, reducing energy consumption, constructive improvement of individual nodes and the whole machine, fitness machines for remote control and automatic control processes. In the case for a new mixing machines meet these requirements can be based on the use of the modern theory of kneading machines and three-phasic model mixing. |
|
Date |
2013-04-02T06:27:31Z
2013-04-02T06:27:31Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Доломакін, Ю. Ю. Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини / Ю. Ю. Доломакін, О. Т. Лісовенко, І. Я. Стаднік // Харчова промисловість. Додаток до журналу № 3 за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції “Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України”, 21 — 23 жовтня 2003 р. - Київ : НУХТ, 2004. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7154 |
|
Language |
other
|
|