Запис Детальніше

Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти
Использование белков сыроватки для обагащения поликомпонентной масляной пасты
Use of serum proteins for enrichment multicomponent butter paste
 
Creator Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
Ковтун, Ю. А.
Ковтун, Ю. А.
Kovtun, Y.
 
Subject масляна паста
масляная паста
butter paste
білки сироватки
елки сыроватки
erum proteins
печінка
печень
liver
 
Description Розроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки. Разработано масляную пасту функционального назначения с добавкою из белков сыворотки.We developed functional butter paste with additive of serum proteins.
 
Date 2013-04-02T07:26:16Z
2013-04-02T07:26:16Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : 2-га міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2013. - С. 103-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7166
 
Language uk_UK