Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти
Использование белков сыроватки для обагащения поликомпонентной масляной пасты Use of serum proteins for enrichment multicomponent butter paste |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. Ковтун, Ю. А. Ковтун, Ю. А. Kovtun, Y. |
|
Subject |
масляна паста
масляная паста butter paste білки сироватки елки сыроватки erum proteins печінка печень liver |
|
Description |
Розроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки. Разработано масляную пасту функционального назначения с добавкою из белков сыворотки.We developed functional butter paste with additive of serum proteins.
|
|
Date |
2013-04-02T07:26:16Z
2013-04-02T07:26:16Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : 2-га міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2013. - С. 103-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7166 |
|
Language |
uk_UK
|
|