Запис Детальніше

Розроблення технології вершкового масла із спіруліною

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення технології вершкового масла із спіруліною
Разработка технологии сливочного масла из спирулиною
Development of technology of butter with spirulina
 
Creator Мірошник, А. В.
Мирошник, А. В.
Miroshnik, А.
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
сливочное масло
buttter
спіруліна
спирулина
spirulina
функціональні продукти
функциональные продукты
functional food
 
Description Результатом досліджень є розроблення технології, техногічної схеми та складання рецептури масла із спіруліною. Результатом исследований является разработка технологии, техногичной схемы и составления рецептуры масла с спирулиной. The result of research is the development of technologies and the formulation of butter with spirulina.
 
Date 2013-04-02T07:27:48Z
2013-04-02T07:27:48Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Мірошник, А. В. Розроблення технології вершкового масла із спіруліною/ А. В. Мірошник, Т. О. Рашевська//Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ, 2013. - С. 120
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7167
 
Language other