Розроблення технології вершкового масла із спіруліною
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення технології вершкового масла із спіруліною
Разработка технологии сливочного масла из спирулиною Development of technology of butter with spirulina |
|
Creator |
Мірошник, А. В.
Мирошник, А. В. Miroshnik, А. Рашевська, Т. О. Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
сливочное масло buttter спіруліна спирулина spirulina функціональні продукти функциональные продукты functional food |
|
Description |
Результатом досліджень є розроблення технології, техногічної схеми та складання рецептури масла із спіруліною. Результатом исследований является разработка технологии, техногичной схемы и составления рецептуры масла с спирулиной. The result of research is the development of technologies and the formulation of butter with spirulina.
|
|
Date |
2013-04-02T07:27:48Z
2013-04-02T07:27:48Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мірошник, А. В. Розроблення технології вершкового масла із спіруліною/ А. В. Мірошник, Т. О. Рашевська//Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ, 2013. - С. 120
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7167 |
|
Language |
other
|
|