Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка
Разработка масляной пасты из порошком из красной столовой свеклы Development of a butter paste with the powder of red beet |
|
Creator |
Подковко, О. А.
Подковко, О. А. Podkovko, О. Рашевська, Т. О. Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
масляна паста
масляная паста butter paste червоний буряк красная свекла red beet інулін инулин inulin |
|
Description |
Нами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку. Нами разработано рецептуру, технологию и технологическую схему масляной пасты с порошком из красной столовой свеклы. We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.
|
|
Date |
2013-04-02T07:00:22Z
2013-04-02T07:00:22Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ,2013. - С. 109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7158 |
|
Language |
other
|
|