Запис Детальніше

Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка
Разработка масляной пасты из порошком из красной столовой свеклы
Development of a butter paste with the powder of red beet
 
Creator Подковко, О. А.
Подковко, О. А.
Podkovko, О.
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject масляна паста
масляная паста
butter paste
червоний буряк
красная свекла
red beet
інулін
инулин
inulin
 
Description Нами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку. Нами разработано рецептуру, технологию и технологическую схему масляной пасты с порошком из красной столовой свеклы. We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.
 
Date 2013-04-02T07:00:22Z
2013-04-02T07:00:22Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ,2013. - С. 109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7158
 
Language other