Запис Детальніше

Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
Исследования влияния порошка из морквы на качество обагащенного сливочного масла
Study of impact of carrot powder on quality of enriched butter
 
Creator Жмура, І. Г.
Жмура, И. Г.
Zhmura, I.
 
Subject вершкове масло
сливочное масло
buttter
морква
морковь
carrot
холодна розпилюальна сушка
холодная распылительная сушка
cold spray drying
 
Description Створено технологію збагаченого вершкового масла з порошком із моркви, отриманий методом холодного розпилювального сушіння.
Создана технология обогащенного масла с порошком из моркови, полученная методом холодной распылительной сушки.
We created technology-enriched butter with carrot powder, obtained by cold spray drying.
 
Date 2013-04-02T06:57:58Z
2013-04-02T06:57:58Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Жмура, І. Г. Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла / Т. Г. Жмура, О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ, 2013. - С. 107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7157
 
Language other