Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
Исследования влияния порошка из морквы на качество обагащенного сливочного масла Study of impact of carrot powder on quality of enriched butter |
|
Creator |
Жмура, І. Г.
Жмура, И. Г. Zhmura, I. |
|
Subject |
вершкове масло
сливочное масло buttter морква морковь carrot холодна розпилюальна сушка холодная распылительная сушка cold spray drying |
|
Description |
Створено технологію збагаченого вершкового масла з порошком із моркви, отриманий методом холодного розпилювального сушіння. Создана технология обогащенного масла с порошком из моркови, полученная методом холодной распылительной сушки. We created technology-enriched butter with carrot powder, obtained by cold spray drying. |
|
Date |
2013-04-02T06:57:58Z
2013-04-02T06:57:58Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Жмура, І. Г. Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла / Т. Г. Жмура, О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ, 2013. - С. 107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7157 |
|
Language |
other
|
|