Пивний бізнес
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пивний бізнес
Пивной бизнес Beer business |
|
Creator |
Удодов, С. О.
Удодов, С. А. Udodov, S. |
|
Subject |
пиво
бізнес міні-комплекси класифікація виробництво продуктивність пиво бизнес мини-комплексы классификация производство производительность beer business mini-systems classification production productivity |
|
Description |
Наприкінці XX століття світовий ринок пивної індустрії остаточно розділили МІЖ собою найбільші компанії, що призвело до деякої одноманітності в пивоварінні. Пожвавлення економічних відносин наприкінці 80-х років сприяло появі перших "ластівок" міні-пивоварної індустрії. Технологічне обладнання продуктивністю до 500-1000 літрів за добу умовно може бути віднесене до міні-пивоварень, а більше - до міні-пивзаводів. Міні-пивзаводи продуктивністю 2000-6000 літрів за добу і більше - серйозний предмет бізнесу. Нині найбільш різноманітний сектор діючих міні-пивоварень та міні-пивзаводів - від 250 до 6000 літрів за добу.В конце XX векамировойрынокпивнойиндустрииокончательноразделилимеждусобойкрупнейшиекомпании, что привело к некоторомуоднообразиюв пивоварении. Оживлениеэкономическихотношений в конце 80-х годовспособствовалопоявлениюпервых "ласточек" мини-пивовареннойиндустрии. Технологическоеоборудованиепроизводительностью до 500-1000 литров в сутки условноможетбытьотнесено к мини-пивоварням, а больше к мини-пивзаводам. Мини-пивзаводыпроизводительностью 2000-6000 литров в сутки и более - серьезный предмет бизнеса. Сейчаснаиболееразнообразный сектор действующихмини-пивоварен и мини-пивзаводов - от 250 до 6000 литров в сутки.At the end of XX century worldwide beer industry finally divided between the largest companies, which led to some uniformity in brewing. The revival of economic relations in the late 80's contributed to the emergence of the first "swallow" mini-brewing industry. Technological equipment productivity to 500-1000 liters per day can be conventionally classified as mini-breweries, and more - to a mini-brewery. Mini-brewery productivity 2000-6000 liters per day or more - serious subject business.Currently, the most diverse sectors of existing mini-brewery and mini-breweries - from 250 to 6000 liters per day.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2013-04-02T06:40:13Z
2013-04-02T06:40:13Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Удодов, С. О. Пивний бізнес / С. О. Удодов // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 8. - С. 8-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7155 |
|
Language |
other
|
|