Запис Детальніше

Міні-індустрія: класифікація засобів виробництвабезалкогольних та слабоалкогольних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Міні-індустрія: класифікація засобів виробництвабезалкогольних та слабоалкогольних напоїв
Мини-индустрия: классификациясредствпроизводства безалкогольних и слабоалкогольних напитков
Miniindustry: classificationofnon-alcoholicandalcoholicbeverages
 
Creator Удодов, С. О.
Удодов, С. А.
Udodov, S.
 
Subject міні-комплекси
класифікація
виробництво
безалкогольні напої
слабоалкогольні напої
мини-комплексы
классификация
производство
безалкогольные напитки
слабоалкогольные напитки
mini-systems
classification
production
soft drinks
alcoholic drinks
 
Description Малі структури займають свій певний сегмент у ринку пивоіндустрії різних країн — від 3 до 5%, але в основному виконують функцію наближення виробництва напоїв до споживача, доповнюють його своїм різноманіттям, свіжістю та цілющістю напоїв. Існує певна проблема, пов'язана з міні-харчовими виробництвами. Єдиного, чітко прийнятого підходу до визначення, назви та класифікації малих виробництв не існує. Класифікація за ознакою продуктивності та прийнята назва, що пропонується до засобів міні-виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв (продуктів бродіння), дає змогу легко й швидко асоціювати та визначити масштабність їх виробництва, а отже, ухвалювати правильні рішення з різних питань.Малые структуры занимают свой определенный сегмент на рынке пивоиндустрии разных стран - от 3 до 5%, но в основном выполняют функцию приближения производства напитков к потребителю, дополняют его своим многообразием, свежестью и целебностью напитков. Существует определенная проблема, связанная с мини-производствами. Единого, четко принятого подхода к определению, названия и классификации малых производств не существует. Классификация по признаку производительности и принятое название, которое предлагается к средствам мини-производства безалкогольных и слабоалкогольных напитков (продуктов брожения), позволяет легко и быстро определить масштабность их производства, а следовательно, принимать правильные решения по разным вопросам. Mini food production occupy their particular segment of the market beer industry in different countries - 3 to 5%, but in the main function approach beverage production to consumers, complement it by its variety drinks.Thereis a problemwithminifoodproduction. One, clearlyadoptedapproachtodeterminingthenamesandclassificationsminifoodproductiondoesnotexist.Theclassificationonthebasisofproductivityandacceptedtitletotheproposed mini-productionof non-alcoholicandalcoholicbeverages (fermentationproducts), youcaneasilyandquicklydeterminethescaleofproduction, and thus maketheright decisions on variousissues.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-04-02T07:25:18Z
2013-04-02T07:25:18Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Удодов С. О. Міні-індустрія: класифікація засобів виробництвабезалкогольних та слабоалкогольних напоїв / С. О. Удодов // Харчова і переробна промисловість" - Січень, - 2011, Україна, - Ст.13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7165
 
Language other