Міні-індустрія: класифікація засобів виробництвабезалкогольних та слабоалкогольних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Міні-індустрія: класифікація засобів виробництвабезалкогольних та слабоалкогольних напоїв
Мини-индустрия: классификациясредствпроизводства безалкогольних и слабоалкогольних напитков Miniindustry: classificationofnon-alcoholicandalcoholicbeverages |
|
Creator |
Удодов, С. О.
Удодов, С. А. Udodov, S. |
|
Subject |
міні-комплекси
класифікація виробництво безалкогольні напої слабоалкогольні напої мини-комплексы классификация производство безалкогольные напитки слабоалкогольные напитки mini-systems classification production soft drinks alcoholic drinks |
|
Description |
Малі структури займають свій певний сегмент у ринку пивоіндустрії різних країн — від 3 до 5%, але в основному виконують функцію наближення виробництва напоїв до споживача, доповнюють його своїм різноманіттям, свіжістю та цілющістю напоїв. Існує певна проблема, пов'язана з міні-харчовими виробництвами. Єдиного, чітко прийнятого підходу до визначення, назви та класифікації малих виробництв не існує. Класифікація за ознакою продуктивності та прийнята назва, що пропонується до засобів міні-виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв (продуктів бродіння), дає змогу легко й швидко асоціювати та визначити масштабність їх виробництва, а отже, ухвалювати правильні рішення з різних питань.Малые структуры занимают свой определенный сегмент на рынке пивоиндустрии разных стран - от 3 до 5%, но в основном выполняют функцию приближения производства напитков к потребителю, дополняют его своим многообразием, свежестью и целебностью напитков. Существует определенная проблема, связанная с мини-производствами. Единого, четко принятого подхода к определению, названия и классификации малых производств не существует. Классификация по признаку производительности и принятое название, которое предлагается к средствам мини-производства безалкогольных и слабоалкогольных напитков (продуктов брожения), позволяет легко и быстро определить масштабность их производства, а следовательно, принимать правильные решения по разным вопросам. Mini food production occupy their particular segment of the market beer industry in different countries - 3 to 5%, but in the main function approach beverage production to consumers, complement it by its variety drinks.Thereis a problemwithminifoodproduction. One, clearlyadoptedapproachtodeterminingthenamesandclassificationsminifoodproductiondoesnotexist.Theclassificationonthebasisofproductivityandacceptedtitletotheproposed mini-productionof non-alcoholicandalcoholicbeverages (fermentationproducts), youcaneasilyandquicklydeterminethescaleofproduction, and thus maketheright decisions on variousissues.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2013-04-02T07:25:18Z
2013-04-02T07:25:18Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Удодов С. О. Міні-індустрія: класифікація засобів виробництвабезалкогольних та слабоалкогольних напоїв / С. О. Удодов // Харчова і переробна промисловість" - Січень, - 2011, Україна, - Ст.13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7165 |
|
Language |
other
|
|