Запис Детальніше

Розроблення емульсій продуктів підвищеної біологічної цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення емульсій продуктів підвищеної біологічної цінності
Разработка эмульсий продуктов повышенной биологической ценности
Development of emulsion products of high biological value
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
 
Subject поверхнево-активні речовини
фосфоліпіди
жирні кислоти
емульсія
майонез
поверхносно-активные вещества
фосфолипиды
жирные кислоты
емульсия
майонез
povrhnvo-active substances
phospholipids
fatty acid emulsion
mayonnaise
 
Description У статті наведено дані про встановлення групового та жирнокислотного складу харчових фосфоліпідів, про комплексні емульгувальні та стабілізувальні властивості фосфоліпідів і високомолекулярних поврхнево-ативних речовин поліцукридної природи та рецептуру продуктів на основі прямої емульсії та вивчено.
В статье приведены данные об установлении группового и жирнокислотного состава пищевых фосфолипидов, о комплексных емульгувальни и стабилизирующие свойства фосфолипидов и высокомолекулярных поврхнево-ативних веществ полицукриднои природы и рецептуру продуктов на основе прямого эмульсии и изучено.
The article presents information on establishing group and fatty acid composition of dietary phospholipids on complex emulsifying and stabilizing properties of phospholipids and high-povrhnevo atyvnyh substances politsukrydnoyi nature and formulation of products based on direct emulsions and studied.
 
Date 2013-04-02T09:19:11Z
2013-04-02T09:19:11Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Розроблення емульсій продуктів підвищеної біологічної цінності / Л. В. Пешук, В. В. Манк, І. Г. Радзієвська // Харчова промисловість. – 2004. - №4. – С. 42-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7177
 
Language other