Розроблення емульсій продуктів підвищеної біологічної цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення емульсій продуктів підвищеної біологічної цінності
Разработка эмульсий продуктов повышенной биологической ценности Development of emulsion products of high biological value |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. Радзієвська, І. Г. Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. |
|
Subject |
поверхнево-активні речовини
фосфоліпіди жирні кислоти емульсія майонез поверхносно-активные вещества фосфолипиды жирные кислоты емульсия майонез povrhnvo-active substances phospholipids fatty acid emulsion mayonnaise |
|
Description |
У статті наведено дані про встановлення групового та жирнокислотного складу харчових фосфоліпідів, про комплексні емульгувальні та стабілізувальні властивості фосфоліпідів і високомолекулярних поврхнево-ативних речовин поліцукридної природи та рецептуру продуктів на основі прямої емульсії та вивчено.
В статье приведены данные об установлении группового и жирнокислотного состава пищевых фосфолипидов, о комплексных емульгувальни и стабилизирующие свойства фосфолипидов и высокомолекулярных поврхнево-ативних веществ полицукриднои природы и рецептуру продуктов на основе прямого эмульсии и изучено. The article presents information on establishing group and fatty acid composition of dietary phospholipids on complex emulsifying and stabilizing properties of phospholipids and high-povrhnevo atyvnyh substances politsukrydnoyi nature and formulation of products based on direct emulsions and studied. |
|
Date |
2013-04-02T09:19:11Z
2013-04-02T09:19:11Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Розроблення емульсій продуктів підвищеної біологічної цінності / Л. В. Пешук, В. В. Манк, І. Г. Радзієвська // Харчова промисловість. – 2004. - №4. – С. 42-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7177 |
|
Language |
other
|
|