Запис Детальніше

Прояснення пивного сусла в комбінованому сусловарильному апараті

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прояснення пивного сусла в комбінованому сусловарильному апараті
Прояснение пивного сусла в комбинированном сусловарочным аппарате
Demystifying beer wort in combination brewing apparatus
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Чепелюк, О. М.
Чепелюк, А. Н.
Chepelyuk, O. M.
Удодов, С. О.
Удодов, С. А.
Udodov, S.
 
Subject сусловарильний апарат
виробництво пива
сусловарочный аппарат
производство пива
mash brewing machine
beer production
 
Description Для отримання високоякісного пива важливе значення має прояснення охмеленого сусла, видалення з нього осаду. Чимало дослідників стверджують про його шкідливість для процесу бродіння (пригнічує життєдіяльність дріжджів), погіршення стійкості пива під час пастеризації та зберігання, забруднення поверхні охолодження в бродильних апаратах. За смаковими властивостями пиво без осаду має більш м'який і приємний смак, оскільки з осадом виводиться до 20% найбільш грубої гіркоти хмелю.
Для получения высококачественного пива существенное значение имеет прояснение охмеленного сусла, удаления из него осадка. Многие исследователи утверждают о его вреде для процесса брожения (подавляет жизнедеятельность дрожжей), ухудшению устойчивости пива при пастеризации и хранения, загрязнение поверхности охлаждения в бродильных аппаратах. По вкусовым свойствам пиво без осадка имеет более мягкий и приятный вкус, поскольку осадком выводится до 20% наиболее грубой горечи хмеля.
To receive quality beer is essential to clarify hopped wort removal from it of sediment. Many researchers claim about its harm to fermentation (suppressed vital yeast), deterioration of stability of beer during pasteurization and storage, pollution of surface cooling in the fermentation apparatus. For flavor properties beer no sediment has a mild and pleasant flavor, as with sediment output to 20% of the most brutal bitter hops.
 
Date 2013-04-02T10:05:29Z
2013-04-02T10:05:29Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Таран, В. М. Прояснення пивного сусла в комбінованому сусловарильному апараті / В. М. Таран, О. М. Чепелюк, С. О. Удодов // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7180
 
Language other