Запис Детальніше

Рекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Рекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м’ясопродуктів
Рекомпенсации и стабилизация тепломассообменных процессов в камере для термической обработки мясопродуктов
Reсompensation and stabilization heat and mass transfer processes in the chamber for the heat treatment of meat products
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Сороколіт, М .І.
Сороколита, М. И.
Sorokolit, M.
Бабанов, Г. К.
Бабанов, Г. К.
Babanov, G.
Мельниченко, I. М.
Мельниченко, И. М.
Melnichenko, I.
 
Subject термокамери
нагрівний агент
термообробка продукту
температура
термокамеры
нагревательный агент
термообработка продукта
температура
heat chambers
heating agent
heat treatment product temperature
 
Description Обґрунтовано один із способів стабілізації режиму термічної обробки м'ясопродуктів, а саме завдяки взаємній компенсації впливу на теплообмінний процес у термокамері температури і швидкості руху нагрівної пароповітряної суміші.
Обосновано один из способов стабилизации режима термической обработки мясопродуктов, а именно благодаря взаимной компенсации влияния на теплообменный процесс в термокамере темпера туры и скорости движения греющей паровоздушной смеси.
Justified one way to stabilize the thermal processing of meat products, but because of mutual compensation effect on the heat exchange process in a heat chamber temperature tours and speed the heating steam mixture.
 
Date 2013-04-02T10:24:19Z
2013-04-02T10:24:19Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Рекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м’ясопродуктів / В. М. Таран, М . І. Сороколіт, Г. К. Бабанов, I. М. Мельниченко // Харчова промисловість. - К. : НУХТ. - 2005. - № 4. - С. 133-135.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7181
 
Language other