Запис Детальніше

Мікробіологічна безпека харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічна безпека харчових продуктів
Микробиологическая безопасность пищевых продуктов
Microbiological food products safety
 
Creator Олексієнко, Н. В.
Алексеенко, Н. В.
Oleksienko, N.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Сивній, І. І.
Сивний, И. И.
Sivny, I.
 
Subject фактори ризику
мікроорганізми
гігієнічні нормативи
xарчова безпека
харчові продукти
факторы риска
микроорганизмы
гигиенические нормативы
пищевая безопасность
пищевые продукты
risk factors
microorganisms
hygienic standards
food safety
food products
 
Description Розглянуто біологічні фактори ризику для безпеки харчових продуктів; подано стислу характеристику мікроорганізмів, що визначають гігієнічні нормативи харчових продуктів, умов життя цих мікроорганізмів та їх особливості. Зроблені висновки щодо способів забезпечення мікробіологічної безпеки харчових продуктів.
Рассмотрены биологические факторы риска для безопасности пищевых продуктов; приведена сжатая характеристика микроорганизмов, которые определяют гигиенические нормативы пищевых продуктов, условий жизни этих микроорганизмов и их особенности. Сделаны выводы относительно способов обеспечения микробиологической безопасности пищевых продуктов. The article deals with biological risk factors for food safety, filed a brief description of microorganisms that determine the hygienic standards of food, living conditions of these microorganisms and their features. Conclusions on how to ensure the microbiological safety of food products.
 
Date 2013-04-02T11:16:16Z
2013-04-02T11:16:16Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Олексієнко, Н. В. Мікробіологічна безпека харчових продуктів / Н.В. Олексієнко, В.І. Оболкіна, І.І. Сивній // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 6. – С. 38–41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7195
 
Language other