Мікробіологічна безпека харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
Микробиологическая безопасность пищевых продуктов Microbiological food products safety |
|
Creator |
Олексієнко, Н. В.
Алексеенко, Н. В. Oleksienko, N. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Сивній, І. І. Сивний, И. И. Sivny, I. |
|
Subject |
фактори ризику
мікроорганізми гігієнічні нормативи xарчова безпека харчові продукти факторы риска микроорганизмы гигиенические нормативы пищевая безопасность пищевые продукты risk factors microorganisms hygienic standards food safety food products |
|
Description |
Розглянуто біологічні фактори ризику для безпеки харчових продуктів; подано стислу характеристику мікроорганізмів, що визначають гігієнічні нормативи харчових продуктів, умов життя цих мікроорганізмів та їх особливості. Зроблені висновки щодо способів забезпечення мікробіологічної безпеки харчових продуктів. Рассмотрены биологические факторы риска для безопасности пищевых продуктов; приведена сжатая характеристика микроорганизмов, которые определяют гигиенические нормативы пищевых продуктов, условий жизни этих микроорганизмов и их особенности. Сделаны выводы относительно способов обеспечения микробиологической безопасности пищевых продуктов. The article deals with biological risk factors for food safety, filed a brief description of microorganisms that determine the hygienic standards of food, living conditions of these microorganisms and their features. Conclusions on how to ensure the microbiological safety of food products. |
|
Date |
2013-04-02T11:16:16Z
2013-04-02T11:16:16Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олексієнко, Н. В. Мікробіологічна безпека харчових продуктів / Н.В. Олексієнко, В.І. Оболкіна, І.І. Сивній // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 6. – С. 38–41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7195 |
|
Language |
other
|
|