Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання
Сенсорная оценка качества кондитерских изделий в процессе хранения Sensory evaluation of quality confectionery products during storage |
|
Creator |
Олексієнко, Н. В.
Алексеенко, Н. В. Oleksienko, N. Неделіна, Л. М. Неделина, Л. Н. Nedelina, L. |
|
Subject |
якість
безпека кондитерські вироби зберігання термін придатності качество безопасность кондитерские изделия хранение срок годности quality safety confectionery storage shelf life |
|
Description |
Наведені результати оцінювання зміни показників якості та безпеки борошняних кондитерських виробів в процесі зберігання. Запропоновано використання профільного методу сенсорного аналізу для розробки рекомендацій щодо терміну придатності кондитерських виробів. Приведены результаты оценки изменений показателей качества и безопасности мучных кондитерских изделий в процессе хранения. Предложено использование профильного метода сенсорного анализа для разработки рекомендаций относительно срока годности кондитерских изделий. These results of evaluating changes the quality and safety of pastry products during storage. The use of sensory analysis profile method to develop recommendations on the shelf life of confectionery. |
|
Date |
2013-04-02T11:38:53Z
2013-04-02T11:38:53Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олексієнко, Н. В. Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання / Н. В. Олексієнко, Л. М. Неделіна // Продовольча індустрія АПК – 2012. – № 4. – С. 22–24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7203 |
|
Language |
uk_UK
|
|