Запис Детальніше

Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання
Сенсорная оценка качества кондитерских изделий в процессе хранения
Sensory evaluation of quality confectionery products during storage
 
Creator Олексієнко, Н. В.
Алексеенко, Н. В.
Oleksienko, N.
Неделіна, Л. М.
Неделина, Л. Н.
Nedelina, L.
 
Subject якість
безпека
кондитерські вироби
зберігання
термін придатності
качество
безопасность
кондитерские изделия
хранение
срок годности
quality
safety
confectionery
storage
shelf life
 
Description Наведені результати оцінювання зміни показників якості та безпеки борошняних кондитерських виробів в процесі зберігання. Запропоновано використання профільного методу сенсорного аналізу для розробки рекомендацій щодо терміну придатності кондитерських виробів. Приведены результаты оценки изменений показателей качества и безопасности мучных кондитерских изделий в процессе хранения. Предложено использование профильного метода сенсорного анализа для разработки рекомендаций относительно срока годности кондитерских изделий.
These results of evaluating changes the quality and safety of pastry products during storage. The use of sensory analysis profile method to develop recommendations on the shelf life of confectionery.
 
Date 2013-04-02T11:38:53Z
2013-04-02T11:38:53Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Олексієнко, Н. В. Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання / Н. В. Олексієнко, Л. М. Неделіна // Продовольча індустрія АПК – 2012. – № 4. – С. 22–24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7203
 
Language uk_UK