Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
Использование пюре из клюквы при приготовлении отделочных полуфабрикатов с продленным сроком годности Use of cranberry sauce during cooking decorating confections with extended shelf life |
|
Creator |
Сивній, І. І.
Сивний, И. И. Sivny, I. Олексієнко, Н. В. Алексеенко, Н. В. Oleksienko, N. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
журавлина
сорбінова кислота бензойна кислота термін придатності мікробіологічна безпека клюква сорбиновая кислота бензойная кислота срок годности микробиологическая безопасность сranberry sorbic acid benzoic acid shelf-life microbiological safety |
|
Description |
Доведено доцільність використання пюре з журавлини при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Аналіз результатів досліджень показав, що зразки кремів відповідають вимогам мікробіологічної безпеки. Доказана целесообразность использования пюре из клюквы при производстве отделочных полуфабрикатов длительного срока хранения с повышенной пищевой и биологической ценностью. Анализ результатов исследований показал, что образцы кремов отвечают требованиям микробиологической безопасности. The expediency of the use of cranberry sauce in the manufacture of confectionery products with a long shelf life of high nutritional and biological value. The studies showed that the samples of creams comply microbiological safety. |
|
Date |
2013-04-02T11:09:39Z
2013-04-02T11:09:39Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сивній, І. І. Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / І.І. Сивній, Н.В. Олексієнко, В.І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 10 (95). – С. 6–8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7192 |
|
Language |
other
|
|