Запис Детальніше

Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
Использование пюре из клюквы при приготовлении отделочных полуфабрикатов с продленным сроком годности
Use of cranberry sauce during cooking decorating confections with extended shelf life
 
Creator Сивній, І. І.
Сивний, И. И.
Sivny, I.
Олексієнко, Н. В.
Алексеенко, Н. В.
Oleksienko, N.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject журавлина
сорбінова кислота
бензойна кислота
термін придатності
мікробіологічна безпека
клюква
сорбиновая кислота
бензойная кислота
срок годности
микробиологическая безопасность
сranberry
sorbic acid
benzoic acid
shelf-life
microbiological safety
 
Description Доведено доцільність використання пюре з журавлини при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Аналіз результатів досліджень показав, що зразки кремів відповідають вимогам мікробіологічної безпеки. Доказана целесообразность использования пюре из клюквы при производстве отделочных полуфабрикатов длительного срока хранения с повышенной пищевой и биологической ценностью. Анализ результатов исследований показал, что образцы кремов отвечают требованиям микробиологической безопасности.
The expediency of the use of cranberry sauce in the manufacture of confectionery products with a long shelf life of high nutritional and biological value. The studies showed that the samples of creams comply microbiological safety.
 
Date 2013-04-02T11:09:39Z
2013-04-02T11:09:39Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сивній, І. І. Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / І.І. Сивній, Н.В. Олексієнко, В.І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 10 (95). – С. 6–8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7192
 
Language other