Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів
Исследование термической стойкости модифицированных крахмалов разных видов Research of thermal stability of modified starches of different types |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Перепелиця, О. П. Перепелица, А. П. Perepelitsa, O. Лазаренко, М. В. Лазаренко, Н. В. Lazarenko, M. |
|
Subject |
модифіковані крохмалі
крохмальна молекула термічна стійкість термогравіаметрія структура модифицированные крахмалы молекула крахмала термическая стойкость термогравиаметрия структура modified starches starch molecule thermal stability structure |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню термічної стійкості крохмалів різних видів. За допомогою методів термогравіаметрії отримано інформацію про відносну термічну стабільність крохмалю, залежність термостабільності від характеру модифікувальних домішок, роль вологи в кінетиці термічної деструкції. Значний інтерес становлять дослідження реакцій термічного розкладання цих сполук, вивчення умов їх перебігу, виявлення факторів, які сприяють зниженню втрат сировини і стабілізації продуктів. Статья посвящена исследованию термической стойкости крахмалов разных видов. При помощи методов термогравиаметрии получена информация об относительной термической стабильности крахмала, зависимость термостабильности от характера модифицирующих добавок, роль влаги в кинетике термической деструкции. Особый интерес представляют исследования реакций термического разложения этих соединений, изучение условий их проведения, определение факторов, которые способствуют снижению потерь сырья и стабилизации продуктов. This article is devoted to research of thermal stability of modified starches of different types. Using the methods termohraviametriс received information about the relative thermal stability of starch thermal dependence on the nature of the modifying additives role moisture in the kinetics of thermal degradation. Of great interest are study reactions of thermal decomposition of these compounds, the study terms of their progress, identify factors that contribute to lower losses raw materials and stabilization products. |
|
Date |
2013-04-02T10:57:34Z
2013-04-02T10:57:34Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник, О. Ю. Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, О. П. Перепелиця, М. В. Лазаренко // Обладнання та технології харчових виробництв: Тематичний зб. наук. пр.: У 2 т. Донецького державного університету економіки і торговлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2005. – Вип. 13. – Т 2. – С. 110-117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7185 |
|
Language |
other
|
|