Запис Детальніше

Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів
Исследование термической стойкости модифицированных крахмалов разных видов
Research of thermal stability of modified starches of different types
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Перепелиця, О. П.
Перепелица, А. П.
Perepelitsa, O.
Лазаренко, М. В.
Лазаренко, Н. В.
Lazarenko, M.
 
Subject модифіковані крохмалі
крохмальна молекула
термічна стійкість
термогравіаметрія
структура
модифицированные крахмалы
молекула крахмала
термическая стойкость
термогравиаметрия
структура
modified starches
starch molecule
thermal stability
structure
 
Description Стаття присвячена дослідженню термічної стійкості крохмалів різних видів. За допомогою методів термогравіаметрії отримано інформацію про відносну термічну стабільність крохмалю, залежність термостабільності від характеру модифікувальних домішок, роль
вологи в кінетиці термічної деструкції. Значний інтерес становлять
дослідження реакцій термічного розкладання цих сполук, вивчення
умов їх перебігу, виявлення факторів, які сприяють зниженню втрат
сировини і стабілізації продуктів. Статья посвящена исследованию термической стойкости крахмалов разных видов. При помощи методов термогравиаметрии получена информация об относительной термической стабильности крахмала, зависимость термостабильности от характера модифицирующих добавок, роль влаги в кинетике термической деструкции. Особый интерес представляют исследования реакций термического разложения этих соединений, изучение условий их проведения, определение факторов, которые способствуют снижению потерь сырья и стабилизации продуктов. This article is devoted to research of thermal stability of modified starches of different types. Using the methods termohraviametriс received information about the relative thermal stability of starch thermal dependence on the nature of the modifying additives role moisture in the kinetics of thermal degradation. Of great interest are study reactions of thermal decomposition of these compounds, the study terms of their progress, identify factors that contribute to lower losses raw materials and stabilization products.
 
Date 2013-04-02T10:57:34Z
2013-04-02T10:57:34Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Мельник, О. Ю. Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, О. П. Перепелиця, М. В. Лазаренко // Обладнання та технології харчових виробництв: Тематичний зб. наук. пр.: У 2 т. Донецького державного університету економіки і торговлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2005. – Вип. 13. – Т 2. – С. 110-117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7185
 
Language other