Запис Детальніше

Сушіння рідких харчових продуктів в інертному середовищі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сушіння рідких харчових продуктів в інертному середовищі
Сушка жидких пищевых продуктов в инертной среде
Drying liquid foodstuffs inert environment
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Палаш, А. А.
Палаш, А. А.
Palash, A.
 
Subject сушіння
форсунка
інертне середовище
сушка
форсунка
инертная среда
drying
nozzle
inert environment
 
Description Висвітлено проблему, що пов'язана зі зменшенням енергетичних затрат на сушіння рідких харчових продуктів, проаналізовано використання пневматичних форсунок для розпилення рідин. Для зменшення енергетичних витратна сушіння рідких харчових продуктів запропоновано здійснювати процес в інертному середовищі.
Раскрыта проблема, связанная с уменьшением энергетических затрат на сушку жидких пищевых продуктов. Сделан анализ использования пневматических форсунок для распыления жидкостей. С целью уменьшения энергетических затрат на сушку жидких пищевых продуктов предложено осуществлять процесс в инертной среде.
The problem that is associated with a decrease in energy costs for drying liquid foods analyzed using pneumatic nozzles for spraying liquids. To reduce energy intensive drying of liquid foods suggested carrying out the process in an inert environment.
 
Date 2013-04-02T10:37:47Z
2013-04-02T10:37:47Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Палаш, А. А. Сушіння рідких харчових продуктів в інертному середовищі / А. А. Палаш, В. М. Таран // Харчова промисловість. — 2005. — Вип. 4. — С. 119-120.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7182
 
Language other