Удосконалення процесу різання хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення процесу різання хліба
Усовершенствования процесса резки хлеба Improvement of cutting bread |
|
Creator |
Таран, В. М.
Таран, В. М. Taran, V. M. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Губеня, О. О. Губеня, А. А. Hubenia, O. |
|
Subject |
хліборізальне обладнання
хліб нарізання леза хлеборезальное оборудования хлеб резка лезвие equipment for cutting bread bread cutting blade |
|
Description |
В літературних джерелах недостатньо даних щодо вибору робочих органів та режимів роботи хліборізального обладнання, яке на даний час не забезпечує необхідних продуктивності та якості нарізання, не пристосоване для роботи в потокових лініях. Хліб перед нарізанням витримується до 4 годин, втрачаючи свіжість, свіжий хліб незворотно деформується під кромкою леза, залипає, викришується та шліфується між ножами різального обладнання. В литературных источниках недостаточно данных по выбору рабочих органов и режимов работы хлеборезального оборудования, в настоящее время не обеспечивает необходимых производительности и качества резки, не приспособлено для работы в поточных линиях. Хлеб перед нарезкой выдерживается до 4 часов, теряя свежесть, свежий хлеб необратимо деформируется под кромкой лезвия, залипает, выкрашивается и шлифуется между ножами режущего оборудования. In the literature is insufficient evidence at the option of working bodies and modes equipment for cutting bread, currently does not provide the necessary performance and cutting quality is not able to work in the production lines. Before cutting the bread is kept up to 4 hours, losing freshness, fresh bread irreversibly deformed under the edge of the blade sticks, break off and polished between the blades cutting equipment. |
|
Date |
2013-04-02T10:44:58Z
2013-04-02T10:44:58Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Таран, В. М. Удосконалення процесу різання хліба / В. М. Таран, В. І. Теличкун, О. О. Губеня // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доповідей
міжнародної
науково-технічної конференції. -
Донецьк - 2009. - С. 8-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7183 |
|
Language |
other
|
|