Запис Детальніше

Удосконалення процесу різання хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення процесу різання хліба
Усовершенствования процесса резки хлеба
Improvement of cutting bread
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Губеня, О. О.
Губеня, А. А.
Hubenia, O.
 
Subject хліборізальне обладнання
хліб
нарізання
леза
хлеборезальное оборудования
хлеб
резка
лезвие
equipment for cutting bread
bread
cutting
blade
 
Description В літературних джерелах недостатньо даних щодо вибору робочих органів та режимів роботи хліборізального обладнання, яке на даний час не забезпечує необхідних продуктивності та якості нарізання, не пристосоване для роботи в потокових лініях. Хліб перед нарізанням витримується до 4 годин, втрачаючи свіжість, свіжий хліб незворотно деформується під кромкою леза, залипає, викришується та шліфується між ножами різального обладнання.
В литературных источниках недостаточно данных по выбору рабочих органов и режимов работы хлеборезального оборудования, в настоящее время не обеспечивает необходимых производительности и качества резки, не приспособлено для работы в поточных линиях. Хлеб перед нарезкой выдерживается до 4 часов, теряя свежесть, свежий хлеб необратимо деформируется под кромкой лезвия, залипает, выкрашивается и шлифуется между ножами режущего оборудования.
In the literature is insufficient evidence at the option of working bodies and modes equipment for cutting bread, currently does not provide the necessary performance and cutting quality is not able to work in the production lines. Before cutting the bread is kept up to 4 hours, losing freshness, fresh bread irreversibly deformed under the edge of the blade sticks, break off and polished between the blades cutting equipment.
 
Date 2013-04-02T10:44:58Z
2013-04-02T10:44:58Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Таран, В. М. Удосконалення процесу різання хліба / В. М. Таран, В. І. Теличкун, О. О. Губеня // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. - Донецьк - 2009. - С. 8-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7183
 
Language other