Екологізація виробництва спирту із зерна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екологізація виробництва спирту із зерна
An ekologization of production of alkohol from grain Екологизация производства спирта из зерна |
|
Creator |
Левандовський, Л. В.
Михайлів, А. П. Олійнічук, С. Т. Levandovskiy, L. Myhailyv, A. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Михайлив, А. П. Олийничук, С. Т. |
|
Subject |
післяспиртова барда
обробка фільтрат заміс дозріла бражка кормовий продукт after-spirituous grain slop treatment filtrate mixing fermented wash feedstuff послеспиртовая барда обработка фильтрат замес зрелая бражка кормовой продукт |
|
Description |
Досліджено можливість повної заміни води проясненим фільтратом післяспиртової барди для приготування замісу у технології перероблення зерна в спирт. Встановлено, що такий прийом не погіршує перебіг процесів гідролізу крохмалю і забезпечує нормативний вихід спирту із 1 т сировини, дає змогу суттєво зменшити витрати артезіанської води у виробництві, скоротити об’єм виробничих відходів на 60 ...70 % і створює передумови для значного здешевлення процесу одержання сушеного кормового продукту із барди внаслідок повторного використання рідкої її частини. The obtained refined grain slop’s filtrate could be used again for the preparation of a mixing in the full (100%) fresh water substitution mode without the decline of processes technological parameters and decreasing of spirit’s output from 1 ton of conventional starch. Such a method establishes prerequisites for substantial (up to 60-70%) decreasing of polluting runoffs volume and essential fall in price for the process of getting dry feedstuff. Исследована возможность полной замены воды осветленным фильтратом послеспиртовой барды для приготовления замеса в технологии переработки зерна в спирт. Установлено, що такой прием не ухудшает протекание процессов гидролиза крахмала и обеспечивает нормативный виход спирта из 1 т сырья, дает возможность существенного уменьшения расхода артезианской воды в производстве, сократить объем производственных отходов на 60 ...70 % и создает предпосылки для значительного удешевления процеса получения сушеного кормового продукт из барды вследствие повторного использования жидкостной ееї части. |
|
Date |
2012-03-26T19:09:20Z
2012-03-26T19:09:20Z 2011 |
|
Identifier |
Левандовський Л. В. Екологізація виробництва спирту із зерна / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів, С. Т. Олійнічук // Національний університет харчових технологій - 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/525 |
|
Language |
other
|
|