Запис Детальніше

Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування
Экологические аспекты выращивания растительного сырья для производства продуктов детского питания
Environmental aspects of growing plant material for the production of baby food
 
Creator Архіпова, Г. І.
Архипова, Г. И.
Arkhipova, G.
Криворотько, В. М.
Криворотько, В. М.
Krivorotko, V.
Кваша, О. Ю.
Кваша, О. Ю.
Kvasha, O.
 
Subject дитяче харчування
якість
аналіз
рослинна сировина
детское питание
качество
анализ
растительное сырье
baby food
quality
analysis
plant material
 
Description Представлена стаття присвячена аналізу сучасного стану екологічного вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування за визначеними регіонами Україні.
Зосереджена увага на проблемі як забезпечен¬ня якісною сировиною підприємств-виробників продуктів дитячого харчування
Представленная статья посвящена анализу современного состояния экологического выращивания растительного сырья для производства продуктов детского питания за определенными регионами Украины.
Сосредоточенно внимание на проблеме как обеспечить качественным сырьем предприятий-производителей продуктов детского питания.
 
Date 2013-01-30T15:34:26Z
2013-01-30T15:34:26Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Архіпова, Г. І. Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, О. Ю. Кваша, В. М. Криворотько // Хлібопекарська і кондитерськ а промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 3-5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5891
 
Language other