Запис Детальніше

Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини
Использование морских водорослей в котлетах на основе мясного и рыбного сырья
The use of seaweeds in cutletes on the base of meat and fish raw
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Проява, К. М.
Проява, Е.Н.
Projava, K.
 
Subject котлети
м'ясо
риба
водорості
йод
фукус
цистозіра чорноморська
котлеты
мясо
рыба
водоросли
йод
фукус
цистозира черноморская
cutletes
meat
fish
seaweeds
iodine
fucus
black sea cystoseira
 
Description Обгрунтована необхідність використання в раціоні харчування продуктів, які містять морські водорості цистозіру чорноморську та фукус, для групової та індивідуальної профілактики йододефіциту, розроблені рецептури котлет, визначені мікробіологічні, фізико-хімічні та технологічні показники, в тому числі втрати йоду при термічній обробці (смаженні).
Обоснована необходимость использования в рационе питания продуктов, которые содержат морские водоросли цистозиру черноморскую и фукус, для групповой и индивидуальной профилактики йододефицита, разработаны рецептуры котлет, определены микробиологические, физико-химические и технологические показатели, в том числе потери йода при термической обработке (жарке).
Substantiated the necessity to use in diet products,which contain the black sea cystoseira and fucus seaweeds, for the group and individual prevention of iodine deficiency, developed the recipe of cutlets, determined microbiological, physical and chemical manufacturing data, including the loss of iodine during the heat treatment .
 
Publisher Національного технічного університету «ХПІ»
 
Date 2013-04-03T06:12:29Z
2013-04-03T06:12:29Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Крижова Ю. П. Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини / Ю. П. Крижова, К. М. Проява // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». № 3, 2008 – Ст. 101-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
 
Language other