Запис Детальніше

Морозиво підвищеної біологічної цінності з комбінованим складом сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво підвищеної біологічної цінності з комбінованим складом сировини
Мороженое повышенной биологической ценности с комбинированным составом сырья
Ice cream with a high biological value of the combined structure of raw materials
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
сир кисломолочний
творог
acid cheese
 
Description Наведено дані щодо перспективності використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві морозива. Описана нова технологія морозива з удосконаленим вуглеводним і жирнокислотним складом.
Приведены данные по перспективности использования глюкозно-фруктозных сиропов в производстве мороженого. Описана новая технология мороженого с усовершенствованным углеводным и жирнокислотным составом.
The data on the perspectives of the glucose-fructose syrup in the production of ice cream. Describes the new technology of ice cream with improved carbohydrate and fatty acid composition.
 
Date 2013-04-02T21:29:16Z
2013-04-02T21:29:16Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Осьмак, Т. Г. Мороженое повышенной биологической ценности с комбинированным составом сырья / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // VI Международная научная конференция студентов и аспирантов «Техника и технология пищевых производств», Могилев – 2008. – Ч1. – С. 260-261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7212
 
Language other