Морозиво підвищеної біологічної цінності з комбінованим складом сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морозиво підвищеної біологічної цінності з комбінованим складом сировини
Мороженое повышенной биологической ценности с комбинированным составом сырья Ice cream with a high biological value of the combined structure of raw materials |
|
Creator |
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream замінник цукру заменитель сахара sweetener глюкозно-фруктозний сироп глюкозно-фруктозный сироп glucose-fructose syrup сир кисломолочний творог acid cheese |
|
Description |
Наведено дані щодо перспективності використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві морозива. Описана нова технологія морозива з удосконаленим вуглеводним і жирнокислотним складом. Приведены данные по перспективности использования глюкозно-фруктозных сиропов в производстве мороженого. Описана новая технология мороженого с усовершенствованным углеводным и жирнокислотным составом. The data on the perspectives of the glucose-fructose syrup in the production of ice cream. Describes the new technology of ice cream with improved carbohydrate and fatty acid composition. |
|
Date |
2013-04-02T21:29:16Z
2013-04-02T21:29:16Z 2008 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Осьмак, Т. Г. Мороженое повышенной биологической ценности с комбинированным составом сырья / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // VI Международная научная конференция студентов и аспирантов «Техника и технология пищевых производств», Могилев – 2008. – Ч1. – С. 260-261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7212 |
|
Language |
other
|
|