Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
Исследование углеводного состава мороженого с сахарозаменителями методом высокоэффективной жидкостной хроматографии Research carbohydrate composition of ice cream with sweeteners by high performance liquid chromatography |
|
Creator |
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream замінник цукру заменитель сахара sweetener глюкозно-фруктозний сироп глюкозно-фруктозный сироп glucose-fructose syrup фруктоза фруктоза fructose хроматограф хроматограф chromatograph |
|
Description |
Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. Приведена методика определения углеводного состава мороженого с помощью жидкостной хроматографии. Определен углеводный состав мороженого с сахарозаменителями. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners. |
|
Date |
2013-04-02T20:47:54Z
2013-04-02T20:47:54Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Осьмак, Т. Г. Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії/ Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // Міжнародна науково-практична конференція «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг», Харків – 2011. – Ч1. – С. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7209 |
|
Language |
uk_UK
|
|