Запис Детальніше

Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
Исследование углеводного состава мороженого с сахарозаменителями методом высокоэффективной жидкостной хроматографии
Research carbohydrate composition of ice cream with sweeteners by high performance liquid chromatography
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
фруктоза
фруктоза
fructose
хроматограф
хроматограф
chromatograph
 
Description Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками.
Приведена методика определения углеводного состава мороженого с помощью жидкостной хроматографии. Определен углеводный состав мороженого с сахарозаменителями.
The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.
 
Date 2013-04-02T20:47:54Z
2013-04-02T20:47:54Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Осьмак, Т. Г. Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії/ Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // Міжнародна науково-практична конференція «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг», Харків – 2011. – Ч1. – С. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7209
 
Language uk_UK