Запис Детальніше

Спосіб виробництва сироваткового напою (№ 99573)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва сироваткового напою (№ 99573)
Способ производства сывороточного напитка (№ 99573)
Method of production whey drink (№ 99573)
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Хижняк, Н. О.
Хижняк, Н. А.
Khizhnyak, N.
 
Subject концентрат квасного сусла
концентрат квасного сусла
kvass wort concentrate
закваска
закваска
yeast
харчові волокна
пищевые волокна
dietary fiber
молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
 
Description Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає відбір і освітлення сироватки, пастеризацію, охолодження, фасування, який відрізняється тим, що перед фасуванням у сироватковий напій додають натуральний ароматизатор «Лимонно-кминний аромат» у кількості 0,02-0,04%.
Способ производства сывороточного напитка, который включает отбор и освещение сыворотки, пастеризацию, охлаждение, фасовки, который отличается тем, что перед фасовкой в сывороточный напиток добавляют натуральный ароматизатор «Лимонно-тминный аромат» в количестве 0,02-0,04%
Method of manufacturing whey drink, which includes the selection of lighting and whey, pasteurization, refrigeration, packaging, wherein that before filling in whey drink added natural flavoring "Lemon-caraway flavor" in the amount of 0.02-0.04%
 
Date 2013-04-03T08:18:37Z
2013-04-03T08:18:37Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Патент України на винахід № 99573, МПК А 23 С 21/08, Спосіб виробництва сироваткового напою / О.В. Грек, О.О. Красуля, Н.О. Хижняк - а 2011 12462;заявл. 24.10.2011; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7217
 
Language uk_UK