Спосіб виробництва сироваткового напою (№ 99573)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва сироваткового напою (№ 99573)
Способ производства сывороточного напитка (№ 99573) Method of production whey drink (№ 99573) |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. Хижняк, Н. О. Хижняк, Н. А. Khizhnyak, N. |
|
Subject |
концентрат квасного сусла
концентрат квасного сусла kvass wort concentrate закваска закваска yeast харчові волокна пищевые волокна dietary fiber молочна сироватка молочная сыворотка whey |
|
Description |
Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає відбір і освітлення сироватки, пастеризацію, охолодження, фасування, який відрізняється тим, що перед фасуванням у сироватковий напій додають натуральний ароматизатор «Лимонно-кминний аромат» у кількості 0,02-0,04%. Способ производства сывороточного напитка, который включает отбор и освещение сыворотки, пастеризацию, охлаждение, фасовки, который отличается тем, что перед фасовкой в сывороточный напиток добавляют натуральный ароматизатор «Лимонно-тминный аромат» в количестве 0,02-0,04% Method of manufacturing whey drink, which includes the selection of lighting and whey, pasteurization, refrigeration, packaging, wherein that before filling in whey drink added natural flavoring "Lemon-caraway flavor" in the amount of 0.02-0.04% |
|
Date |
2013-04-03T08:18:37Z
2013-04-03T08:18:37Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на винахід № 99573, МПК А 23 С 21/08, Спосіб виробництва сироваткового напою / О.В. Грек, О.О. Красуля, Н.О. Хижняк - а 2011 12462;заявл. 24.10.2011; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7217 |
|
Language |
uk_UK
|
|