Запис Детальніше

Сироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішей
Сывороточные ферментированные напитки на основе сухих солодовых смесей
Whey fermentation drinks based dry mixture of with malt
 
Creator Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
напій бродіння
напиток брожения
fermentation drink
солод житній ферментований
солод ржаной ферментированный
a ferment rye malt
суха суміш
сухая смесь
dry mixture
квасне сусло
квасное сусло
kvass wort
 
Description В статті досліджено процес бродіння квасного сусла на основі відновленої сухої суміші сироватки та житнього солоду. Розглянуто переваги застосування сухих сумішей для виробництва напоїв.
В статье исследовано процесс брожения квасного сусла на основе восстановленной сухой смеси сыворотки и ржаного солода. Рассмотрено преимущества использования сухих смесей для производства напитков
In this article the possibilities the process of fermentation kvass wort on the based on restored dry mixture of whey and rye malt. Advantages of the use of dry mixes in the production of fermentation drinks
 
Date 2013-04-03T09:49:17Z
2013-04-03T09:49:17Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Красуля, О. О. Сироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішей / О. О. Красуля, О. В. Грек // Біотехнологія ХХІ століття: Тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції. (Київ, 5 квітня 2012 р.). — Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут», 2012 – С. 58-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7230
 
Language other