Запис Детальніше

Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв
Использование инновационных технологий в приготовлении низкокалорийных блюд
Using innovative technologies to prepare low-calorie dishes
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Ворона, О. П.
Ворона, А. П.
Vorona, O.
 
Subject молекулярна гастрономія
сферифікація
сфери
молекулярная гастрономия
сферификация
сферы
molecular gastronomy
spherification
spheres
 
Description У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. В статье представлены результаты практических исследований сферификации как инновационного метода молекулярной гастрономии, который позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности. The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.
 
Date 2013-04-03T09:12:18Z
2013-04-03T09:12:18Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Арпуль, О. В. Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв / О. В. Арпуль, О. П. Ворона // Перспективи розвитку наукових досліджень в 21-му столітті : Збірник наукових доповідей. - 2013. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7225
 
Language other