Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв
Использование инновационных технологий в приготовлении низкокалорийных блюд Using innovative technologies to prepare low-calorie dishes |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Ворона, О. П. Ворона, А. П. Vorona, O. |
|
Subject |
молекулярна гастрономія
сферифікація сфери молекулярная гастрономия сферификация сферы molecular gastronomy spherification spheres |
|
Description |
У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. В статье представлены результаты практических исследований сферификации как инновационного метода молекулярной гастрономии, который позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности. The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.
|
|
Date |
2013-04-03T09:12:18Z
2013-04-03T09:12:18Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Арпуль, О. В. Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв / О. В. Арпуль, О. П. Ворона // Перспективи розвитку наукових досліджень в 21-му столітті : Збірник наукових доповідей. - 2013. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7225 |
|
Language |
other
|
|