Запис Детальніше

Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості
Использование лактосбраживающих дрожжей в технологии ферментированных сывороточных напитков повышенной вязкости
Using lactose-fermenting yeast for technology fermentation drinks based on milk whey with high viscosity
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
напій бродіння
напиток брожения
fermentation drink
дріжджі
дрожжи
yeast
 
Description В статті досліджено можливість застосування лактозброджуючих дріжджів для ферментації сироваткових напоїв. Визначено штам дріжджів та раціональні режими ферментації сироваткового сусла з підвищеною в’язкістю
В статье исследовано возможность использования лактосбраживающих дрожжей для ферментации сывороточных напитков. Определен штамм дрожжей и рациональные режимы ферментации сывороточного сусла с повышенной вязкостью.
In this article investigated the possibility of using lactose-fermenting yeast for fermentation drinks based on milk whey. Defined yeast strain and rational modes of fermentation whey mash with high viscosity
 
Date 2013-04-03T10:00:42Z
2013-04-03T10:00:42Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості / О. В. Грек, О. О. Красуля // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2012. — Вип. 131. — С. 297-301.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7233
 
Language other