Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості
Использование лактосбраживающих дрожжей в технологии ферментированных сывороточных напитков повышенной вязкости Using lactose-fermenting yeast for technology fermentation drinks based on milk whey with high viscosity |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
молочна сироватка
молочная сыворотка whey напій бродіння напиток брожения fermentation drink дріжджі дрожжи yeast |
|
Description |
В статті досліджено можливість застосування лактозброджуючих дріжджів для ферментації сироваткових напоїв. Визначено штам дріжджів та раціональні режими ферментації сироваткового сусла з підвищеною в’язкістю В статье исследовано возможность использования лактосбраживающих дрожжей для ферментации сывороточных напитков. Определен штамм дрожжей и рациональные режимы ферментации сывороточного сусла с повышенной вязкостью. In this article investigated the possibility of using lactose-fermenting yeast for fermentation drinks based on milk whey. Defined yeast strain and rational modes of fermentation whey mash with high viscosity |
|
Date |
2013-04-03T10:00:42Z
2013-04-03T10:00:42Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості / О. В. Грек, О. О. Красуля // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2012. — Вип. 131. — С. 297-301.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7233 |
|
Language |
other
|
|