Запис Детальніше

Удосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавок
Усовершенствование технологии комбинированных пищевых продуктов с использованием высококачественных ингредиентов и пищевых добавок
The improvement of technology of combined food with the use of high quality ingredients and food additives
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Баль-Прилипко, Л. В.
Баль-Прилипко, Л. В.
Bal-Prylypko, L.
Залєток, С. П.
Залеток, С. П.
Zaljetok, S.
Моісеєнко, О. М.
Моисеенко, Е. Н.
Moiseenko, O.
 
Subject м'ясні продукти
соєві концентрати
мікроорганізми
амінокислоти
мясные продукты
соевые концентраты
микроорганизмы
аминокислоты
meat products
soy concentrates
microorganisms
amino acids
 
Description Розроблені м'ясні продукти з додаванням високо функціональних соєвих концентратів «Danpro» та сумішей «Cenergy». Досліджена харчова та біологічна цінність, мікробіологічні, органолептичні показники. Досліджено вплив лактату натрію (Purasal-s/sp60) та подовження термінів зберігання варених ковбас та сосисок. Включення соєвого концентрату «Данпротекс В-50» до харчового раціону гальмує виникнення пухлин у піддослідних тварин.
Разработаны мясные продукты с введением высокофункциональных соевых концентратов «Danpro» и смесей «Cenergy». Исследована пищевая и биологическая ценность, микробиологические, органолептические показатели. Исследовано влияние лактата натрия (Purasal-s/sp60) на продление сроков хранения варёных колбас и сосисок. Включение соевого концентрата «Данпротекс В-50» в пищевой рацион термозит возникновение опухолей у подопытных животных.

Developed meat products with the introduction of highly functional soy concentrates «Danpro» and mixtures «Cenergy». Studied food and biological value, microbiological, organoleptic characteristics. Studied the influence of sodium lactate (Purasal-s/sp60) for an extension of the shelf life of cooked sausages. The inclusion of soy concentrate "Danproteks-50" in the food diet slows the appearance of tumors in experimental animals.
 
Date 2013-04-03T06:23:55Z
2013-04-03T06:23:55Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Удосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавок / Ю. П. Венглюк, Л. В. Баль-Прилипко, С. П. Залєток, О. М. Моісеєнко // Харчова промисловість. - К.: НУХТ, 2004. - № 3. – С. 80-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7214
 
Language other