Запис Детальніше

Управління якістю продукції як важливий чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю продукції як важливий чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства
 
Creator Волк, Ольга Миколаївна
Волк, Ольга Николаевна
Volk, Olha Mykolaivna
Грушка, Н.
 
Description Актуальність теми аналізу якості продукції підприємства полягає в тому, що визначення якості продукції є однією з найважчих задач, що стоять перед будь-яким підприємством. Мета дослідження - вивчити процес управління якістю продукції на підприємстві ВАТ "Насосенергомаш", яке функціонує в Україні.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-10-24T10:28:50Z
2011-10-24T10:28:50Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Грушка, Н. Управління якістю продукції як важливий чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства [Текст] / Н. Грушка, О.М. Волк // Економічні проблеми сталого розвитку : тези доповідей науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету економіки та менеджменту присвяченої Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 21-25 квітня 2008 р. - Суми : СумДУ, 2008. - Т.1. - С. 84-85.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19176
 
Language uk