Запис Детальніше

Перспективи використання глюкозно-фруктозних сиропів в молочній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання глюкозно-фруктозних сиропів в молочній промисловості
Перспективы использования глюкозно-фруктозных сиропов в молочной промышленности
Prospects of using glucose-fructose syrup in the dairy industry
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В.
Shpachuk, L.
 
Subject глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозные сироп
glucose-fructose syrup
замінник цукру
заменитель сахара
sugar substitute
згущене варене молоко
згущене варене молоко
condensed milk
 
Description Наведено дані щодо перспективності використання глюкозно-фруктозних сиропів у молочній промисловості. Описані нові технології виробництва згущеного вареного молока і морозива з глюкозно-фруктозними сиропами. Визначено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на показники якості молочних продуктів.
Приведены данные о перспективности использования глюкозно-фруктозных сиропов в молочной промышленности. Описаны новые технологии производства сгущенного вареного молока и мороженого с глюкозно-фруктозными сиропами. Определено влияние глюкозно-фруктозных сиропов на показатели качества молочных продуктов.
The data on the prospects of using Glucose-fructose syrup in the dairy industry. We describe the new technologies of condensed milk and cream of Glucose-fructose syrups. Influence of Glucose-fructose syrup on the quality of dairy products.
 
Date 2013-04-04T06:38:39Z
2013-04-04T06:38:39Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Скорченко, Т. А. Перспективы использования глюкозно-фруктозных сиропов в молочной промышленности / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, Л. В. Шпачук // Актуальные научные вопросы: реальность и перспективы : Международная научно-практическая конференция, 26 декабря 2011 г. – 2012. – С. 144-145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7242
 
Language other