Запис Детальніше

Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю
Безвредность пищевых продуктов и методы ее контроля
Food safety and methods of control
 
Creator Дроков, В. Г.
Дроков, В. Г.
Drokov, V.
 
Subject нешкідливість харчових продуктів
методи контролю
безвредность пищевых продуктов
методы контроля
food safety
methods of control
 
Description Конспект лекцій викладає основні джерела небезпеки, пов’язані з харчовими продуктами, а також методи хіміко-аналітичного контролю нешкідливості та основні етапи аналізу харчових продуктів на вміст токсичних компонентів.
Конспект лекций преподает основные источники опасности, связанные с пищевыми продуктами, а также методы химико-аналитического контроля безвредности и основные этапы анализа пищевых продуктов на содержание токсических компонентов.
Lectures outlines major sources of danger associated with food, as well as methods of chemical-analytical control of food harmlessness and stages of food analysis on the content of toxic components.
 
Date 2013-04-04T07:14:01Z
2013-04-04T07:14:01Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Дроков, В. Г. Нешкідливість харчових продуктів та методи ії контролю : конспект лекцій з дисц. "Методи контролю харчових продуктів та сировини на нешкідливість" для студ. V к. спец. 7.091701 "Технологія зберіг. та перероб. зерна" та 7.091702 "Технологія хліба, конд., макар. виробів та харчоконцент." ден. та заоч. форм навч. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7243
 
Language other