Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю
Безвредность пищевых продуктов и методы ее контроля Food safety and methods of control |
|
Creator |
Дроков, В. Г.
Дроков, В. Г. Drokov, V. |
|
Subject |
нешкідливість харчових продуктів
методи контролю безвредность пищевых продуктов методы контроля food safety methods of control |
|
Description |
Конспект лекцій викладає основні джерела небезпеки, пов’язані з харчовими продуктами, а також методи хіміко-аналітичного контролю нешкідливості та основні етапи аналізу харчових продуктів на вміст токсичних компонентів. Конспект лекций преподает основные источники опасности, связанные с пищевыми продуктами, а также методы химико-аналитического контроля безвредности и основные этапы анализа пищевых продуктов на содержание токсических компонентов. Lectures outlines major sources of danger associated with food, as well as methods of chemical-analytical control of food harmlessness and stages of food analysis on the content of toxic components. |
|
Date |
2013-04-04T07:14:01Z
2013-04-04T07:14:01Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Дроков, В. Г. Нешкідливість харчових продуктів та методи ії контролю : конспект лекцій з дисц. "Методи контролю харчових продуктів та сировини на нешкідливість" для студ. V к. спец. 7.091701 "Технологія зберіг. та перероб. зерна" та 7.091702 "Технологія хліба, конд., макар. виробів та харчоконцент." ден. та заоч. форм навч. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7243 |
|
Language |
other
|
|