Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності
Сахарное, сдобное и затяжное печенье с низким показателем гликемичности Sugar’s, butter and prolonged cookies with low glycemic Index |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Костенко (Яременко), О. М. Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. |
|
Subject |
печиво
дериватограма поліоли цукрозамінник лактитол глікемічний індекс печенье дериватограмма полиолы сахарозаменитель лактитол гликемический индекс cookies derivatogram poliols sweetener lactitol glycemic Index |
|
Description |
Роботу присвячено розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури і технологічні умови. Работа посвящена разработке технологии сдобного сдобного, затяжного, сахарного печенья с низким показателем гликемичности на основе нового сахарозаменителя лактитола. Установлено влияние лактитола на реологические, свойства теста. Разработаны и утверждены рецептуры и технологические условия. Is devoted to the development of technology rich, lingering, sugar cookies with low glycemic Index based on new sweetener lactitol. The effect of lactitol on the rheological and technological properties of the test. Developed and approved formulations and process conditions.
|
|
Date |
2013-04-04T11:22:02Z
2013-04-04T11:22:02Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 7 – 8 (56 – 57). – С. 30 – 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7260 |
|
Language |
other
|
|