Запис Детальніше

Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності
Сахарное, сдобное и затяжное печенье с низким показателем гликемичности
Sugar’s, butter and prolonged cookies with low glycemic Index
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
 
Subject печиво
дериватограма
поліоли
цукрозамінник
лактитол
глікемічний індекс
печенье
дериватограмма
полиолы
сахарозаменитель
лактитол
гликемический индекс
cookies
derivatogram
poliols
sweetener
lactitol
glycemic Index
 
Description Роботу присвячено розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури і технологічні умови. Работа посвящена разработке технологии сдобного сдобного, затяжного, сахарного печенья с низким показателем гликемичности на основе нового сахарозаменителя лактитола. Установлено влияние лактитола на реологические, свойства теста. Разработаны и утверждены рецептуры и технологические условия. Is devoted to the development of technology rich, lingering, sugar cookies with low glycemic Index based on new sweetener lactitol. The effect of lactitol on the rheological and technological properties of the test. Developed and approved formulations and process conditions.
 
Date 2013-04-04T11:22:02Z
2013-04-04T11:22:02Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 7 – 8 (56 – 57). – С. 30 – 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7260
 
Language other