Запис Детальніше

Надання маршмелоу статусу функціональний і дієтичний продукт за рахунок раціонального використання мальтитолу та фруктози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Надання маршмелоу статусу функціональний і дієтичний продукт за рахунок раціонального використання мальтитолу та фруктози
Предоставление маршмелоу статуса функциональный и диетический продукт за счет рационального использования мальтитола и фруктозы
Providing marshmallow functional status and dietary products through rational use of maltitol and fructose
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Бадрук, В. В.
Бадрук, В. В.
Badruk, V.
 
Subject пребіотик
глікемічний індекс
сорбція
десорбція
мальтитол
пребиотик
гликемический индекс
сорбция
десорбция
мальтитол
prebiotic
glycemic Index
sorption
desorption
maltitol
 
Description Досліджено властивості поліолу мальтитолу з точки зору доцільності та можливості використання при виробництві піноподібного кондитерського виробу маршмелоу функціонального та дієтичного призначення. Мальтитол має значні переваги над сахарозою: нижчу калорійність і глікемічний індекс, виконує роль фізіологічно функціонального інгредієнта, тому що володіє пребіотичним ефектом. Досліджено властивості маршмелоу при використанні суміші мальтитолу та фруктози. Визначено сорбційно-десорбційні властивості нових виробів маршмелоу.
Исследованы свойства полиола мальтитола с точки зрения целесообразности и возможности использования при производстве пенообразного кондитерского изделия маршмелоу функционального и диетического назначения. Мальтитол имеет значительные преимущества над сахарозой: низкую калорийность и гликемический индекс, выполняет роль физиологически функционального ингредиента, поскольку обладает пребитическим эффектом. Исследованы свойства маршмелоу при использовании смеси мальтитола и фруктозы. Определены сорбционно-десорбционные свойства новых изделий маршмелоу. The properties of polyols maltitol in terms of feasibility and possible use in the manufacture of confectionery products spumy marshmallow functional and dietary purposes. Maltitol has significant advantages over sucrose: lower calorie and glycemic index serves as a physiologically functional ingredient because it have effect of prebiotic. The properties of marshmallow mixture using maltytol and fructose. Determined sorption-desorption properties of new products marshmallow.
 
Date 2013-04-04T11:34:30Z
2013-04-04T11:34:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Надання маршмелоу статусу функціональний і дієтичний продукт за рахунок раціонального використання мальтитолу та фруктози / А. М. Дорохович, В. В. Бадрук // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Випуск 42, Том 1. – С. 220 – 225.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7267
 
Language other