Запис Детальніше

Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою
Особенности процесса выпечки заварного пряника с начинкой
The peculiarities of the process of baking the custard cake with filling
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Своєволіна, Г. В.
Своеволина, Г. В.
Svoevolina, G.
 
Subject температура
швидкість прогрівання
тістова маса
режим випікання
температура
скорость прогрева
тестовая масса
режим выпечки
temperature
speed warm
dough
baking mode
 
Description Стаття присвячена дослідженню режимів термообробки заварних пряників з метою підбору оптимальних умов. Досліджено, що подача 2/3 тепла від нижньої гріючої поверхні і 1/3 – від верхньої, спостерігається зменшення градієнта вологості, інтенсифікації міграції вологи та продуктів розкладу розпушувачів до поверхні для створення куполоподібної форми пряника. Статья посвящена исследованию режимов термообработки заварных пряников с целью подбора оптимальных условий. Доказано, что подача 2/3 тепла от нижней греющей поверхности и 1/3 – от верхней, наблюдается уменьшение градиента влажности, интенсификации миграции влаги и продуктов разложения разрыхлителей к поверхности для создания куполообразной формы пряника. The article deals with heat treatment custard cakes in order to select the best conditions. Proved that feed two thirds of heat from the heating surface and the bottom third - from the top, there is a decrease in the moisture gradient, the intensification of moisture migration and degradation products baking powder to the surface to create a dome-shaped stick.
 
Date 2013-04-04T11:16:22Z
2013-04-04T11:16:22Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, Г. В. Своєволіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 4 (17). – С. 16 – 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7258
 
Language other