Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою
Особенности процесса выпечки заварного пряника с начинкой The peculiarities of the process of baking the custard cake with filling |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Своєволіна, Г. В. Своеволина, Г. В. Svoevolina, G. |
|
Subject |
температура
швидкість прогрівання тістова маса режим випікання температура скорость прогрева тестовая масса режим выпечки temperature speed warm dough baking mode |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню режимів термообробки заварних пряників з метою підбору оптимальних умов. Досліджено, що подача 2/3 тепла від нижньої гріючої поверхні і 1/3 – від верхньої, спостерігається зменшення градієнта вологості, інтенсифікації міграції вологи та продуктів розкладу розпушувачів до поверхні для створення куполоподібної форми пряника. Статья посвящена исследованию режимов термообработки заварных пряников с целью подбора оптимальных условий. Доказано, что подача 2/3 тепла от нижней греющей поверхности и 1/3 – от верхней, наблюдается уменьшение градиента влажности, интенсификации миграции влаги и продуктов разложения разрыхлителей к поверхности для создания куполообразной формы пряника. The article deals with heat treatment custard cakes in order to select the best conditions. Proved that feed two thirds of heat from the heating surface and the bottom third - from the top, there is a decrease in the moisture gradient, the intensification of moisture migration and degradation products baking powder to the surface to create a dome-shaped stick.
|
|
Date |
2013-04-04T11:16:22Z
2013-04-04T11:16:22Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, Г. В. Своєволіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 4 (17). – С. 16 – 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7258 |
|
Language |
other
|
|