Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок
Использование ягодного порошка в технологии отливных помадковых конфет The use of the berry powder in technology of ebb fondant candy |
|
Creator |
Кохан (Гавва), О. О.
Кохан (Гавва), Е. А. Kokhan (Gavva), O. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
ефективна в’язкість
структуроутворення харчові волокна цукеркова маса термін зберігання эффективная вязкость структурообразование пищевые волокна конфетная масса срок хранения effective viscosity nucleation dietary fiber candy weight storage life |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню впливу ягідного порошку з підвищеним вмістом волокон на в’язкість маси відливних цукерок та встановлення їх оптимального дозування. Встановлено, що використання високодисперсного ягідного порошку дає змогу збільшити початкову масову частку вологи цукерок без погіршення технологічних стадій. Використання ягідного порошку дає змогу не використовувати синтетичні барвники та ароматизатори при виробництві цукерок та подовжити їх термін зберігання до 28 діб. Статья посвящена исследованию влияния ягодного порошка с повышенным содержанием волокон на вязкость массы отливочных конфет и установления их оптимальной дозировки. Установлено, что использование высокодисперсного ягодного порошка позволяет увеличить начальную массовую долю влаги конфет без ухудшения технологических стадий. Использование ягодного порошка позволяет не использовать синтетические красители и ароматизаторы при производстве конфет и продлить их срок хранения до 28 суток. The article is devoted to the influence of the berry powder with high fiber content on the viscosity of the mass of candy wetlands and determine their optimal dose. Found that the use of highly berry powder can increase the initial mass fraction of moisture sweets without sacrificing process steps. The use of the berry powder can not use synthetic colors and flavors in the production of candy and extend their shelf life to 28 days. |
|
Date |
2013-04-04T11:20:43Z
2013-04-04T11:20:43Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гавва, О. О. Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6. – С. 42–44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7259 |
|
Language |
other
|
|