Запис Детальніше

Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту (Патент на корисну модель № 40623)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту (Патент на корисну модель № 40623)
Способ определения показателя гликемичности пищевого продукта (Патент на полезную модель № 40623)
The method of determining glycemic load of a food product (Patent for useful model № 40623)
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Гуліч, М. П.
Гулич, М. П.
Gylich, M.
Костенко (Яременко), О. М.
Костенко (Яременко), О. М.
Kostenko (Yaremenko), O.
 
Subject гікемічний індекс
показник глікемічності
харчовий продукт
рецептурний склад
вуглеводи
гикемичний индекс
показатель гликемичности
пищевой продукт
рецептурный состав
углеводы
glycemic index
glycemic load
food product
recipe composition
carbohydrates
 
Description У описі патенту наведено методику розрахунку показника глікемічності для будь-якого харчового продукту за допомогою математичних розрахунків, що дає можливість розрахувати оптимальний рецептурний склад з бажаним показником глікемічності існуючих харчових продуктів та для хворих на цукровий діабет. Методика із застосуванням математичних розрахунків є об’єктивною оцінкою. В описании патента приведена методика расчета показателя гликемичности для любого пищевого продукта с помощью математических расчетов, что дает возможность рассчитать оптимальный рецептурный состав с желаемым показателем гликемичности существующих пищевых продуктов и для больных сахарным диабетом. Методика с применением математических расчетов является объективной оценкой. In the patent application describes a method for the calculation of glycemic load any food by mathematical calculations, which makes it possible to calculate the optimal composition of a prescription with the desired glycemic load existing food or for diabetics. Method with the application of mathematical calculations is an objective assessment.
 
Date 2013-04-04T11:29:33Z
2013-04-04T11:29:33Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Пат. 40623 Україна, МПК А 23 L 1/10. Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту / Дорохович А. М., Ковбаса В. М., Гуліч М. П., Дорохович В. В., Яременко О. М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – заявл. 10.07.08 ; опубл. 27.04.09, Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7263
 
Language other