Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту (Патент на корисну модель № 40623)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту (Патент на корисну модель № 40623)
Способ определения показателя гликемичности пищевого продукта (Патент на полезную модель № 40623) The method of determining glycemic load of a food product (Patent for useful model № 40623) |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Гуліч, М. П. Гулич, М. П. Gylich, M. Костенко (Яременко), О. М. Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. |
|
Subject |
гікемічний індекс
показник глікемічності харчовий продукт рецептурний склад вуглеводи гикемичний индекс показатель гликемичности пищевой продукт рецептурный состав углеводы glycemic index glycemic load food product recipe composition carbohydrates |
|
Description |
У описі патенту наведено методику розрахунку показника глікемічності для будь-якого харчового продукту за допомогою математичних розрахунків, що дає можливість розрахувати оптимальний рецептурний склад з бажаним показником глікемічності існуючих харчових продуктів та для хворих на цукровий діабет. Методика із застосуванням математичних розрахунків є об’єктивною оцінкою. В описании патента приведена методика расчета показателя гликемичности для любого пищевого продукта с помощью математических расчетов, что дает возможность рассчитать оптимальный рецептурный состав с желаемым показателем гликемичности существующих пищевых продуктов и для больных сахарным диабетом. Методика с применением математических расчетов является объективной оценкой. In the patent application describes a method for the calculation of glycemic load any food by mathematical calculations, which makes it possible to calculate the optimal composition of a prescription with the desired glycemic load existing food or for diabetics. Method with the application of mathematical calculations is an objective assessment.
|
|
Date |
2013-04-04T11:29:33Z
2013-04-04T11:29:33Z 2009 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 40623 Україна, МПК А 23 L 1/10. Спосіб визначення показника глікемічності харчового продукту / Дорохович А. М., Ковбаса В. М., Гуліч М. П., Дорохович В. В., Яременко О. М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – заявл. 10.07.08 ; опубл. 27.04.09, Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7263 |
|
Language |
other
|
|