Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту
Криометрическое определение молекулярной массы полиолов лактитола и изомальта Cryometric determination of molecular weight polyols lactitol and isomalt |
|
Creator |
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. Прилуцька, Л. П. Прилуцкая, Л. П. Prylutska, L. Костенко (Яременко), О. М. Костенко (Яременко), О. М. Kostenko (Yaremenko), O. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
цукрозамінник
температура замерзання ідеальні розчини молекулярна маса ізомальт сахарозаменитель температура замерзания идеальные растворы молекулярная масса изомальт sweetener temperature of freezing ideal solutions molecular mass isomalt |
|
Description |
Стаття присвячена визначенню молекулярної маси цукрозамінників лактитолу та ізомальту. Визначення базується на властивостях розчинів замерзати за температури нижчої за температуру чистого розчинника. Встановлено молекулярну масу лактитолу та ізомальту. Статья посвящена определению молекулярной массы сахарозаменителей лактитола и изомальта. Определение базируется на свойствах растворов замерзать при температуре ниже температуры чистого растворителя. Установлена молекулярная масса лактитола и изомальта. The article is devoted to the molecular weight of lactitol and isomalt sweeteners. The definition is based on the properties of solutions freeze at temperatures below the temperature of the pure solvent. Established the molecular weight of lactitol and isomalt. |
|
Date |
2013-04-04T11:33:24Z
2013-04-04T11:33:24Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковалевська, Є. І. Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту / Є. І. Ковалевська, Л. П. Прилуцька, О. М. Яременко, В. В. Дорохович // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – Т. 1, Вип. № 36. – С.161–165.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7266 |
|
Language |
other
|
|