Запис Детальніше

Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин
Улучшение качества макаронных изделий с помощью отечественных поверхностно-активных веществ
The improvement of quality macaroni products by local surface active agents
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Паливода, С. Д.
Паливода, С. Д.
Palyvoda, S.
Альсаїд, А. А.
Альсаид, А. А.
Alsaid, A.
 
Subject макаронні вироби
поверхнево-активні речовини
клейковина
міцність макаронних виробів
варильні властивості
макаронные изделия
поверхностно-активные вещества
клейковина
прочность макаронных изделий
варочные свойства
macaroni products
surface active agents
gluten
strength of macaroni products
cooking properties
 
Description Досліджено вплив вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. Исследовано влияние отечественных поверхностно-активных веществ на качество макаронных изделий из хлебопекарной муки. Установлено, что внесение ПАВ способствует улучшению прочности макаронных изделий и показателей их варочных свойств. It was investigated the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.
 
Date 2013-04-04T12:06:52Z
2013-04-04T12:06:52Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода, Альсаїд Абдулкарим // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 1 (14). – С. 15–18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7277
 
Language other