Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин
Улучшение качества макаронных изделий с помощью отечественных поверхностно-активных веществ The improvement of quality macaroni products by local surface active agents |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Паливода, С. Д. Паливода, С. Д. Palyvoda, S. Альсаїд, А. А. Альсаид, А. А. Alsaid, A. |
|
Subject |
макаронні вироби
поверхнево-активні речовини клейковина міцність макаронних виробів варильні властивості макаронные изделия поверхностно-активные вещества клейковина прочность макаронных изделий варочные свойства macaroni products surface active agents gluten strength of macaroni products cooking properties |
|
Description |
Досліджено вплив вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. Исследовано влияние отечественных поверхностно-активных веществ на качество макаронных изделий из хлебопекарной муки. Установлено, что внесение ПАВ способствует улучшению прочности макаронных изделий и показателей их варочных свойств. It was investigated the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.
|
|
Date |
2013-04-04T12:06:52Z
2013-04-04T12:06:52Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода, Альсаїд Абдулкарим // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 1 (14). – С. 15–18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7277 |
|
Language |
other
|
|