Запис Детальніше

Поверхнево-активні речовини. Перспективи використання у макаронній галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поверхнево-активні речовини. Перспективи використання у макаронній галузі
Поверхностно-активные вещества. Перспективы использования в макаронной отрасли
Surface active agents. Prospects of using in the macaroni branch
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Паливода, С. Д.
Паливода, С. Д.
Palyvoda, S.
Альсаїд, А. А.
Альсаид, А. А.
Alsaid, A.
 
Subject макаронні вироби
поверхнево-активні речовини
структуроутворювальна дія
клейковина
міцність макаронних виробів
варильні властивості
макаронные изделия
поверхностно-активные вещества
структурообразующее действие
клейковина
прочность макаронных изделий
варочные свойства
macaroni products
surface active agents
viscosity building effect
gluten
strength of macaroni products
cooking properties
 
Description У роботі проаналізовано досвід використання поверхнево-активних речовин у макаронній галузі. Наведені дослідження впливу вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. В работе проанализировано опыт использования поверхностно-активных веществ в макаронной отрасли. Приведены исследования влияния отечественных поверхностно-активных веществ на качество макаронных изделий из хлебопекарной муки. Установлено, что внесение ПАВ способствует улучшению прочности макаронных изделий и показателей их варочных свойств. In this work it was analyzed the experience of using surface active agents in the macaroni branch. It was provided researches of the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.
 
Date 2013-04-04T12:07:44Z
2013-04-04T12:07:44Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Поверхнево-активні речовини. Перспективи використання у макаронній галузі / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода, Альсаїд Абдулкарим // Продукты&ингредиенты. – 2006. – № 1 (21). – С. 18–20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7278
 
Language other