Запис Детальніше

Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях
Экспериментальные исследования парообразования в кипящих сахарных растворах и утфелях
Experimental researches of vaporization are in boiling of sugars solutions and massecuite
 
Creator Кулінченко, В. Р.
Кулинченко, В. Р.
Kulinchenko, V.
Гаряжа, В. Т.
Гаряжа, В. Т.
Garyazha, V.
 
Subject кипіння
великий об’єм
цукор
розчин
утіль
кипение
большой объем
сахар
раствор
туфель
boiling
large volume
sugar
solution
massecuite
 
Description Для вивчення механізму кипіння у великому об’ємі в умовах природної циркуляції в цукрових розчинах та утфедях при атмосферкому і зниженому тиску а також для виявлення основних закономірностей та особливостей процесу в цих умовах автори виготовили експериментальну установку, яка дає можливаість вивчати механізм пароутворення та тепловіддачі для виявлення фізичної картини пароцесу і факторів, що визначають його інтенсивність а також визначити вплив просторово-часових та фізичних параметрів бульбашки на коефіцієнт тепловіддачі від гріючої стінки до киплячого цукрового розчину та утфелю.
Для изучения механизма кипения в большом объеме в условиях естественной циркуляции в сахарных растворах и утфедях при атмосферком и сниженном давлении а также для выявления основных закономерностей и особенностей процесса в этих условиях авторы изготовили экспериментальную установку, которая дает возможность изучать механизм парообразования и теплоотдачи для выявления физической картины процесса и факторов, которые определяют его интенсивность а также определить влияние пространственно-временных и физических параметров пузырька на коэффициент теплоотдачи от греющей стенки к кипящему сахарному раствору и утфелю.
For the study of boiling mechanism in a large volume in the conditions of natural circulation in saccharine solutions and massecuite at atmosphere and mionectic pressure and also for the exposure of basic conformities to the law and features of process in these terms authors made the experimental setting, which enables to study the mechanism of vaporization and heat emission for the exposure of physical picture of processio and factors which determine his intensity and also to define influence of spatio-temporal and physical parameters of bubble on the coefficient of heat emission from a warming wall to boiling saccharine solution and massecuite.
 
Date 2012-10-03T07:15:19Z
2012-10-03T07:15:19Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кулінченко, В. Р. Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях / В. Р. Кулінченко, В. Т. Гаряжа // Харчова промисловість. - 2012. - № 16. - С. 143–148.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3151
 
Language other