Агрегативна стійкість високомолекулярних сполук дифузійного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Агрегативна стійкість високомолекулярних сполук дифузійного соку
Агрегативная устоучивость высокомолекулярных соединений диффузионного сока Adregation stability of high-molecular compounds of diffusion juice |
|
Creator |
Олянська, С. П.
Олянская, С. П. Olyanska, S. |
|
Subject |
в’язкість
колоїдно-дисперговані високомолекулярні сполуки конформація макромолекула біополімери дифузійний сік вязкость коллоидно-диспергированные высокомолекулярные соединения альбумин дипептиды пектин конформация макромолекула биополимеры диффузионный сок viscosity colloidal dispersed high-molecular compounds albymin dipeptides pectin conformation macromolecular biopolymer diffusion juice з'єднання альбумін дипептиди |
|
Description |
Досліджено в’язкість водних розчинів колоїдно-диспергованих високомолекулярних сполук (таких, як альбумін, пептидів–Glycyl-L-Leicine, Glycyl-L-Tryptophane), а також пектинових речовин і дифузійного соку в процесі попередньої дефекації. Дослідження показали, що прогресивне оброблення дифузійного соку на попередній дефекації лугом зумовлює зміну нативної конформації біополімерів дифузійного соку. Виявлено декілька точок мінімальної в’язкості в процесі оброблення соку на попередній дефекації.Исследована вязкость водных растворов коллоидно-дисперги-рованных высокомолекулярных соединений (таких, как альбумин, пептидов–Glycyl-L-Leicine, Glycyl-L-Tryptophane), а також пектиновых веществ и диффузионного соку в процессе предварительной дефекации. Исследования показали, что прогресивная обработка диффузионного сока на предварительной дефекации щёлочью вызывает изменение нативной конформации биополимеров диффузион-ного сока. Определено несколько точек минимальной вязкости в процессе обработки сока на предварительной дефекации. The viscosity of aqueous solytions colloidal dispersed high-molecular compounds (such as albymin, dipeptides–Glycyl-L-Leicine, Glycyl-L-Tryptophane and also pectins) and diffusion juice in during predefecation were studied and interpreted. Оur investigation allowed conclusion on progressive predefecation have place conformation macromolecules of biopolymers of diffusion juice.
|
|
Publisher |
Наукові праці Українського державного університету харчових технологій
|
|
Date |
2012-12-17T08:33:45Z
2012-12-17T08:33:45Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олянська, С. П. Агрегативна стійкість високомолекулярних сполук дифузійного соку / С. П. Олянська // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 7. - С. 53–56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4421 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 7;С. 53–56
|
|