Запис Детальніше

Агрегативна стійкість високомолекулярних сполук дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Агрегативна стійкість високомолекулярних сполук дифузійного соку
Агрегативная устоучивость высокомолекулярных соединений диффузионного сока
Adregation stability of high-molecular compounds of diffusion juice
 
Creator Олянська, С. П.
Олянская, С. П.
Olyanska, S.
 
Subject в’язкість
колоїдно-дисперговані високомолекулярні сполуки
конформація
макромолекула
біополімери
дифузійний сік
вязкость
коллоидно-диспергированные высокомолекулярные соединения
альбумин
дипептиды
пектин
конформация
макромолекула
биополимеры
диффузионный сок
viscosity
colloidal dispersed high-molecular compounds
albymin
dipeptides
pectin
conformation
macromolecular
biopolymer
diffusion juice
з'єднання
альбумін
дипептиди
 
Description Досліджено в’язкість водних розчинів колоїдно-диспергованих високомолекулярних сполук (таких, як альбумін, пептидів–Glycyl-L-Leicine, Glycyl-L-Tryptophane), а також пектинових речовин і дифузійного соку в процесі попередньої дефекації. Дослідження показали, що прогресивне оброблення дифузійного соку на попередній дефекації лугом зумовлює зміну нативної конформації біополімерів дифузійного соку. Виявлено декілька точок мінімальної в’язкості в процесі оброблення соку на попередній дефекації.Исследована вязкость водных растворов коллоидно-дисперги-рованных высокомолекулярных соединений (таких, как альбумин, пептидов–Glycyl-L-Leicine, Glycyl-L-Tryptophane), а також пектиновых веществ и диффузионного соку в процессе предварительной дефекации. Исследования показали, что прогресивная обработка диффузионного сока на предварительной дефекации щёлочью вызывает изменение нативной конформации биополимеров диффузион-ного сока. Определено несколько точек минимальной вязкости в процессе обработки сока на предварительной дефекации. The viscosity of aqueous solytions colloidal dispersed high-molecular compounds (such as albymin, dipeptides–Glycyl-L-Leicine, Glycyl-L-Tryptophane and also pectins) and diffusion juice in during predefecation were studied and interpreted. Оur investigation allowed conclusion on progressive predefecation have place conformation macromolecules of biopolymers of diffusion juice.
 
Publisher Наукові праці Українського державного університету харчових технологій
 
Date 2012-12-17T08:33:45Z
2012-12-17T08:33:45Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Олянська, С. П. Агрегативна стійкість високомолекулярних сполук дифузійного соку / С. П. Олянська // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 7. - С. 53–56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4421
 
Language other
 
Relation № 7;С. 53–56