Запис Детальніше

Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою сироваткою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою сироваткою
Ферментированные сывороточные напитки с пищевыми волокнами и гидролизованный сывороткой
Fermentation drinks based jn whey with fibers and hydrolyzed whey
 
Creator Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject молочна сироватка
сывороточный напиток
whey drink
напій бродіння
напиток брожения
fermentation drink
квасне сусло
квасное сусло
kvas wort
 
Description Досліджено процес бродіння сумішей на основі молочної сироватки з підвищеною в´язкістю та з гідролізованою лактозою за показниками кількості накопиченої біомаси мікроорганізмів та діоксиду вуглецю протягом 48 год. Обгрунтовано доцільність використання даної інформації для розроблення технології сироваткових напоїв з харчовими волокнами різного походження. Исследован процесс брожения смесей на основе молочной сыворотки с повышенной вязкостью и с гидролизованным лактозой по показателям количества накопленной биомассы микроорганизмов и диоксида углерода в течение 48 часов. Обоснована целесообразность использования данной информации для разработки технологии сывороточных напитков с пищевыми волокнами различного происхождения.The process of fermentation mixtures based on whey with high viscosity and hydrolyzed lactose in terms of accumulated biomass of bacteria and carbon dioxide for 48 h. Feasibility of using this information to develop technologies whey drinks with food fibers of different origin.
 
Date 2013-04-05T06:47:55Z
2013-04-05T06:47:55Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Красуля, О. О. Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою лактозою / О. О. Красуля, О. В. Грек // Наука і бізнес — основа розвитку економіки: тези доповідей Міжнародного науково-практичного форуму. - Д.: ДНУ, 2012. — С. 202-203.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7318
 
Language other