Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою сироваткою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою сироваткою
Ферментированные сывороточные напитки с пищевыми волокнами и гидролизованный сывороткой Fermentation drinks based jn whey with fibers and hydrolyzed whey |
|
Creator |
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А. Krasulya, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
молочна сироватка
сывороточный напиток whey drink напій бродіння напиток брожения fermentation drink квасне сусло квасное сусло kvas wort |
|
Description |
Досліджено процес бродіння сумішей на основі молочної сироватки з підвищеною в´язкістю та з гідролізованою лактозою за показниками кількості накопиченої біомаси мікроорганізмів та діоксиду вуглецю протягом 48 год. Обгрунтовано доцільність використання даної інформації для розроблення технології сироваткових напоїв з харчовими волокнами різного походження. Исследован процесс брожения смесей на основе молочной сыворотки с повышенной вязкостью и с гидролизованным лактозой по показателям количества накопленной биомассы микроорганизмов и диоксида углерода в течение 48 часов. Обоснована целесообразность использования данной информации для разработки технологии сывороточных напитков с пищевыми волокнами различного происхождения.The process of fermentation mixtures based on whey with high viscosity and hydrolyzed lactose in terms of accumulated biomass of bacteria and carbon dioxide for 48 h. Feasibility of using this information to develop technologies whey drinks with food fibers of different origin.
|
|
Date |
2013-04-05T06:47:55Z
2013-04-05T06:47:55Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Красуля, О. О. Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою лактозою / О. О. Красуля, О. В. Грек // Наука і бізнес — основа розвитку економіки: тези доповідей Міжнародного науково-практичного форуму. - Д.: ДНУ, 2012. — С. 202-203.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7318 |
|
Language |
other
|
|