Запис Детальніше

Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій
Микроструктурное исследование растительно-жировых эмульсий
Microstructure research of vegetative -fatty emulsions
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Петрина, А. Б.
Петрина, А. Б.
Petrina, A.
 
Subject спред з наповнювачами
спред с наполнителями
spred with components
мікроструктура
микроструктура
microstructure
рослинно-жирові емульсії
растительно-жировые эмульсии
vegetative-fatty emulsions
 
Description В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії
В статье исследована микроструктура растительно-жировых эмульсий с внесением апельсиновых пищевых волокон. Приведены результаты микроскопирования. Установлено оптимальное количество введения в рецептуры жидкого растительного масла
In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.
 
Date 2013-04-05T07:04:21Z
2013-04-05T07:04:21Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій / О. В. Грек, А. Б. Петрина, О. О. Красуля // Науковий вісник НЛТУ України: Збірник науково-технічних праць. – 2011. – Вип. 21.01. – С. 130-134.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320
 
Language other