Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитков
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитков
Використання лактозозброджувальних дріжджів при виробництві сироватко-солодових напоїв The using lactose-fermentation yeast in the production of whey-malt wort |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
молочная сыворотка
молочна сироватка whey сывороточно-солодовое сусло сироватко-солодове сусло whey-malt wort лактосбраживаемые дрожжи лактозброджуючі дріжджі lactose-fermentation yeast спиртовое брожение спиртове бродіння spirituous fermentation ферментация ферментація fermentation |
|
Description |
Экспериментально исследованы основные показатели брожения сывороточно-солодового сусла с использованием различных штаммов лактосбраживаемых дрожжей. Експериментально досліджені основні показники бродіння сироватко-солодового сусла з використанням різних штамів лактозброджуючих дріжджів. Experimentally the main parameters of fermentation of whey-malt wort with the use of different strains of lactose-fermentation yeast was investigated.
|
|
Date |
2013-04-05T07:12:45Z
2013-04-05T07:12:45Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Грек, Е. В. Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитков / Е. В. Грек, Е. А. Красуля // Инновационные технологии в пищевой промышленности: материалы ХI Междунар. науч.-практ. конф., г. Минск, 3-4 октября 2012 г. – Минск: 2012. – С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7323 |
|
Language |
other
|
|