Запис Детальніше

Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитков

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитков
Використання лактозозброджувальних дріжджів при виробництві сироватко-солодових напоїв
The using lactose-fermentation yeast in the production of whey-malt wort
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject молочная сыворотка
молочна сироватка
whey
сывороточно-солодовое сусло
сироватко-солодове сусло
whey-malt wort
лактосбраживаемые дрожжи
лактозброджуючі дріжджі
lactose-fermentation yeast
спиртовое брожение
спиртове бродіння
spirituous fermentation
ферментация
ферментація
fermentation
 
Description Экспериментально исследованы основные показатели брожения сывороточно-солодового сусла с использованием различных штаммов лактосбраживаемых дрожжей. Експериментально досліджені основні показники бродіння сироватко-солодового сусла з використанням різних штамів лактозброджуючих дріжджів. Experimentally the main parameters of fermentation of whey-malt wort with the use of different strains of lactose-fermentation yeast was investigated.
 
Date 2013-04-05T07:12:45Z
2013-04-05T07:12:45Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Грек, Е. В. Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитков / Е. В. Грек, Е. А. Красуля // Инновационные технологии в пищевой промышленности: материалы ХI Междунар. науч.-практ. конф., г. Минск, 3-4 октября 2012 г. – Минск: 2012. – С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7323
 
Language other